ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TEV'den Korona kahramanlarına destek, çocuklarına gelecek

Türk Eğitim Vakfı “Korona Kahramanlarına Vefa Fonu”nu hayata geçirerek virüs sebebiyle hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarının çocuklarına burs tahsis etmek için proje başlattı.

Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı ile Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Yıldız Günay corona virüs ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Mesajda şöyle denildi:

"Tüm dünyanın ve ülkemizin mücadele ettiği koronavirüs (Covid-19) salgınında, büyük özveriyle gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarımıza anlamlı bir destekte bulunmak üzere 14 Nisan günü Ankara’daki Sedef Ölçer Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdumuzun kapılarını Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına açarak bu doğrultuda ilk adımımızı atmıştık.

Bu farkındalıkla çalışmalarımıza devam ederek bizim için sevdiklerini arkada bırakarak bu mücadelenin ön saflarında yer alan ve maalesef virüs sebebiyle hayatlarını kaybeden tüm sağlık çalışanları kahramanlarımızın çocuklarının eğitimlerinin yarım kalmaması için hızlıca harekete geçtik ve korona kahramanlarına destek, çocuklarına gelecek sloganıyla ‘TEV Korona Kahramanlarına Vefa Burs Fonu’nu hayata geçirdik.

Bize emanet çocuklarımızın gelecekteki eğitim hayatlarında nasıl destekleneceklerini tüm ayrıntılarıyla çalışarak, onlara tüm eğitim hayatları boyunca burslarımızla destek olmayı hedefliyoruz.

Evlatlarımız için, ülkemiz için, toplumumuz için daha fazlasını yapma gayretinde içerisinde olduğumuz bu süreçte, değerli desteklerinizle fonumuzun etkisini arttıracağımıza yürekten inanıyoruz." (www.yenihabergazetesi.net)

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans