ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP’li ŞAHİN’den ‘’Üç Fidan’’ Mesajı

CHP Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Fikret ŞAHİN, 48 yıl önce idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ı sevgi ve özlemle andığını söyledi.

1960’lı ve 70’li yıllarda emperyalizme hizmet edenlere karşı mücadele edenlerin dış müdahaleler ve hakim erklerin baskılarıyla büyük bedeller ödemek zorunda kaldıklarını vurgulayan Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin; ‘’ Hedefleri Mustafa Kemal Atatürk’ün antiemperyalist, yurtsever, laik ve tam bağımsızlıkçı anlayışlarını devam ettirmek olan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan büyük bedeller ödemiş, idam sehpasına giderken dahi ‘’ Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye’’ demekten vazgeçmemişlerdir.’’ dedi.
Bugün hala Türkiye’nin ve tüm dünyanın emperyalizmle mücadele ettiğinin altını çizen CHP’li Şahin; ’’ Üç Fidan, ‘’Tam Bağımsız Türkiye’’ idealleri için sonuna kadar dik durmuş, hürriyet mücadelesinde en ön safta yer almış, bu toprakların en büyük devrimcisi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldıkları azim ve kararlılıkla ezilenlerin ve yoksulların sesi olmuşlardır. Üç fidan yalnızca Türkiye için değil tüm dünyada baskı ve direnişin sembolü olmuşlardır. Bu ilkeli, kararlı, yiğit devrimcileri selamlıyor, Deniz’i, Yusuf’u ve Hüseyin’i saygıyla anıyorum.’’ diyerek sözlerine son verdi. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans