ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP’Lİ AHMET AKIN, MANYAS, SUSURLUK VE KEPSUT’TA

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, hayatın bir an önce normalleşmesini arzuladıklarını iktidarın normalleşme sürecinde vatandaşların ikinci dalgadan korunması başta olmak üzere halkın gelir kayıplarını önleyecek önlemler alması gerektiğini söyledi. Ahmet Akın, “Gelir kaybı yaşayan insanlarımıza yardım eli uzatan belediyeler ayrıştırılmadan iktidar tarafından da desteklenmeli” dedi.

CHP’li Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Balıkesir’in Manyas, Susurluk ve Kepsut ilçelerinde CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker ile birlikte Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin’i ve ardından Manyas Ziraat Odası Hüseyin Danç’ı ziyaret eden Ahmet Akın, salgın ile sürdürülen mücadelede görüş alış verişinde bulundu. Daha sonra Susurluk’a geçen Ahmet Akın, İl Başkanı Sarı, İlçe Başkanı Bekir Barut ile birlikte Belediye Başkanı Nurettin Güney’i daha sonra da Kaymakam Osman Ateş’i makamlarında ziyaret etti. Buradan da Kepsut’a geçen Ahmet Akın, İl Başkanı Sarı ve İlçe Başkanı Ozan Yörük ile Kaymakam Bilal Ölmez’i ziyaret etti. Ziyaretler sonrası açıklama yapan Ahmet Akın şunları söyledi:

“Kaymakamlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza halkın sağlığı için salgınla verdikleri mücadeleden dolayı teşekkürlerimizi ilettim. Gerçekten büyük bir özveri ile çalışan Başkanlarımız, belediye çalışanlarımı, sağlık emekçilerimiz ve polislerimize minnettarız. Onları emeklerinin hakkını ödeyemeyiz ama emeklerinin de boşa gitmemesi için normalleşme sürecinde Balıkesirliler olarak daha dikkatli ve özenli olmalıyız. Uzmanlar normalleşme sürecinin ‘salgın bitti’ anlamına gelmediğine dikkat çekiyorlar. Salgın devam ediyor. O nedenle gerekmedikçe evlerimizden çıkmayalım. Hepimiz hayatın normalleşmesini arzuluyoruz. İnsanlarımızın sağlığına kavuşmasını, işine gücüne dönmesini ve salgın tehlikesinin tamamen bertaraf edilmesini herkesten çok istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. İkinci bir dalganın katlanılan tüm fedakarlıkları riske atmasını da istemiyoruz. Başta sağlık emekçilerimizin ve fedakarlık yapan tüm kesimlerin emekleri boşa gitsin istemiyoruz. İktidar, normalleşme sürecinde vatandaşların ikinci dalgadan korunması için önlemler alırken ayrım yapmadan belediyeleri de desteklemeli. Salgınla mücadelede, işini, aşını kaybeden vatandaşına yardımcı olmaya çalışan, hemşehrisine destek vermek isteyen belediyelere engel olunmamalı.” (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans