ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP'DEN ERKEN 19 MAYIS KUTLAMASI

CHP İl Örgütü, bu gece 24.00 de başlayarak 19 Mayıs günü gece saat 24.00 de bitecek olan Sokağa Çıkma Yasağı sebebiyle 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasını Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirdi.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı,CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın,CHP  il yöneticileri ile Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, İl Gençlik Kolları Başkanı  Ahmet Can Barut, Altıeylül İlçe Gençlik Kolları Başkanı  Arınç Erkan, Karesi Gençlik Kolları Başkanı Sinan Ayhan, İl Kadın Kolları Başkanvekili  Neriman Köybaşı , Karesi Kadın  Kolları Başkanı Şule Kira Kampus, il ve İlçe yöneticileri katıldı.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “Karantina koşullarında sokağa çıkma yasağı sebebi ile Hasan Tahsin’in 15 Mayıs’ta işgalci Yunan askerlerinin karşına çıkarak ‘direniş olmadan vatan toprağı teslim edilemez’ söylemi ile ilk kurşunu sıktığı bugün de , 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı temsili olarak kutladık. Mustafa Kemal Atatürk’ün tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu’da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 101. yıl dönümünde o gün Samsun’un vatansever insanlarını selamlayan Atatürk’ün taşıdığı duygu ve heyecan ile bugün onun huzuruna çıktık. Atamıza ve bu vatan uğruna canını veren şehit ve gazilerimize  minnet ve şükranlarımızı sunduk” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ” Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyorum” mesajını verdi. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans