ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

YENİ YIL ‘UMUT YILI’ OLSUN

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, yeni yıl mesajında 2020 yılının “umut yılı” olmasını dilediğini söyledi. Ahmet Akın, “Yeni yıl, milletimizin umut yılı olsun. Acılarımızın son bulduğu ve insanlarımızın yüzünün güldüğü bir yıl diliyorum” dedi.

CHP’li Ahmet Akın, 2019 yılında yaşanılan sorunları yeni yılda yaşamamak için sorunları yaratanların karşısında büyük bir inanç, özgüven ve mücadele ruhuyla durmaya devam edeceklerini ifade etti. Ahmet Akın, yeni yıl mesajında şunları söyledi:

“Sevinç ve üzüntüleriyle 2019 yılını geride bırakıp, umutlarımızın olduğu yeni bir yılı karşılıyoruz. Millet olarak, bir çok sorunlarla karşı karşıya bırakıldık. Ekonomik, siyasal, toplumsal sorunları yaratanlarla kararlılıkla mücadele ettik, göğüs gerdik. Acılarımızı umutlarımıza harman edip gelecek günlerin bize getireceği neşeye, sevince sağlığa, adalete, huzura, barışa ve kardeşliğe gönüllerimizi açtık. Büyük bir inanç, özgüven ve mücadele ruhuyla sorunlarımızla baş etmek için kararlı durmaya da devam edeceğiz. Yeni bir yılda çağdaş uygarlık yolunda eşitlik, demokrasi, özgürlük, emek ve barışın özlemini dindirmek için Atatürk devrimlerinin izinde milletimizle birlikte el ele, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.

Yeni yılın, şehit haberleriyle yüreğimizin yanmadığı, anaların ağlamadığı, terör belasının sona erdiği, gençlerimizin işsiz olmadığı, emeklinin refah ve huzur içinde yaşadığı, çocuklarımızın çağdaş ve evrensel eğitimle büyüdüğü, kadınlarımızın şiddet ve saldırılara maruz kalmadığı, yarınlarımıza umutla baktığımız bir yıl diliyorum. 2020 yılı UMUT YILI, tüm güzellikler de milletimin ülkemin olsun!

Bütün bu temennilerimle birlikte; yeni yılda birlik, beraberlik, barış, dayanışma, kardeşlik, esenlik ve mutluluk içinde özgürce tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günleri paylaşmayı diliyorum.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans