ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR CHP İL GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi’nde iki aday ile gidilen 16. Dönem Olağan İl Gençlik Kolları kongresi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi.

Dün CHP İl başkanlığında yapılan iki adaylı seçimde, başkan adaylarının birlik ve beraberlik mesajları ile gerçekleşerek örnek bir seçim oldu. 

Adaylardan Yüksel KARAMAN ve ekibinin 73 oy aldığı seçimde, Ahmet Can BARUT ve ekibi 90 oy alarak 16. Dönem İl Gençlik Kolu Başkanı seçildi. Seçim sonunda iki aday da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki bütün mücadelelerinin Cumhuriyet Halk Partisi için olacağını, hedefi iktidar olan partilerinin hedefini gerçekleştirmek için çalışacaklarını belirterek birbirlerini kutladılar. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü olarak bugüne yaptığımız gibi bütün çalışmalarında gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Kongreye CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli ve gençlik kollarının üyeleri katıldı.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans