ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

İYİ PARTİ KARESİ`DE ENGİN ACAR DÖNEMİ

İYİ Parti Genel Merkezi Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında aldığı karar ile yapılamayan kongrelerin 1 Mayıs 2020 tarihine kadar askıya alındığını İl ve İlçe Başkanlıklarına gönderdiği genelge ile belirtmişti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Selim Filiz özel nedenlerini gerekçe göstererek İlçe Başkanlığı`ndan istifa etti.

İstifa eden Selim Filiz yerine yeni bir başkan ataması gerçekleşirken, atama sonucu İyi Parti Karesi İlçe Başkanı Engin Acar oldu. Sosyal Medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna : "İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlık Divanımızın önerisi, Teşkilat Başkanımız Sn. Koray Aydın' ın teklifi ve Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’ in oluru ile Karesi İlçe Başkanı olarak Engin ACAR yetkilendirilmiştir. Şahsım ve Yönetim kurulum adına başarılar diler, hayırlı olsun dileklerimi sunarım.
İşlerinin yoğunluğundan dolayı istifa eden ilçe Başkanımız Selim Filiz ve Yönetim Kuruluna tüm emekleri için teşekkür ederim" dedi. Yeni İlçe Başkanı Engin Acar ise yaptığı açıklamada; kongre sürecinin iptal olmadığını, salgın ortadan kalktığında sürecin parti içi demokrasi çizgisine uygun olarak devam edeceğini belirtirken, "Sağlıklı günlerde büyük bir heyecan içinde İlçe Başkanlık çatısı altında buluşmak dileği ile; Allah`a emanet olun" dedi. (www.yenihabergazetesi.net)

 

 

 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans