ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALHED YÖNETİMİ BALIKESİRLİLERİ UYARIYOR

Balıkesir Aile Hekimleri Derneği BALHED , son günlerde Dünyada ve Türkiye'de artan coronavirüs hastalığıyla ilgili olarak Balıkesir'de yaşayan vatandaşları uyaran bir açıklama yayınladı.

"Yeni koronavirüs bulaşı ve yayılımını engellemek icin vatandaş olarak hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Bu sebeple:Balıkesir Aile Hekimleri Derneği olarak tüm Balıkesir Halkından rica ediyoruz" şeklindeki mesajda şu uyarılarda bulunuldu.

1 – Öksürük ve ateş durumunda Evinizden çıkmayınız ve 184 Sağlık Bakanlığı Hattını arayınız.

2 – Ellerinizi sabunla en az 20 saniye yıkayınız toplu taşıma ve kalabalık yerlerde mutlaka tek kullanımlık şeffaf eldiven kullanınız. Öksürügü olan herkes maske takmalıdır.

3 – Sürekli kullandığınız raporlu ilaçları yazdırmak için Aile Hekimine ya da hastaneye gitmeyiniz. Eczaneden kimliğinizi ibraz ederek reçetesiz 1 kutu alabilirsiniz.

4 – Kalabalık ortamlara girmeyiniz

5 – Aile sağlığı merkezlerine rutin kan tahlilleri yapmak için gelmeyiniz, erteleyiniz.

6 – Sağlık Bakanlığı’nın ve Sağlık Bakanlığı Yüksek Bilim İstişare Kurulu’nun aldığı kararlar doğrultusunda evde kendinizi izole ettikten sonra eğer şikayetleriniz de artma meydana gelirse direkt alo 184 coronavirüs hattını arayınız yönlendirmelere riayet ediniz.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans