ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

KÖRFEZİN SULTANLARI’NDAN ÖNEMLİ GALİBİYET

Türkiye Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor, deplasmanda güçlü rakibi Sarıyer Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Edremit Belediyesi Altınolukspor, TVF 1. Lig’de haftanın önemli maçında Sarıyer Belediyespor’a konuk oldu. Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Edremit temsilcisi çekişmeli geçen ilk seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette ise başa baş geçen mücadele sonunda ev sahibi Sarıyer 26-24 kazanarak durumu 1-1 yaptı. Üçüncü sette ise güçlü rakibi karşısında pes etmeyen mücadele gücü yüksek bir performans sergileyen Körfezin Sultanları uzatma bölümlerinden 29-27 galip ayrılarak durumu 2-1 yaptı. Son sette de başarılı oyununu sürdüren Edremit Belediyesi Altınolukspor seti 25-20 alarak maçı da 3-1 kazandı.

Edremit Belediyesi Altınolukspor Kulübü Başkanı Filiz Sırma Uluç, yaptığı değerlendirmede; “Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın destekleri ile Edremitimiz’i voleybolda en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışıyoruz. İlk kez yer aldığımız 1. Lig’de mütevazi kadromuzla güçlü rakiplerimize karşı başarılı sonuçlar elde etmek bizleri mutlu ediyor.  Sahadan galibiyetle ayrılan tüm sporcu ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.

Edremit Belediyesi Sözcüsü ve Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, “Sarıyer’de güzel bir maç oynadık. Belediye Başkanımız Sayın Selman Hasan Arslan adına başarılı bir sonuçla bizleri sevindiren takımımızı kutluyorum. Ayrıca İstanbul deplasmanında bizleri konuk eden Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’ye de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Karşılaşmayı ev sahibi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, Edremit Belediyesi Altınolukspor Kulübü Başkanı Filiz Sırma Uluç, yönetim kurulu üyeleri Nalan Korkmaz, Cihan Erbaş ve taraftarlar izledi. 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans