ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Balıkesir BşB. Düzce’yi Evinde Ağırlıyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde 12. Haftaya girilirken Balıkesir Büyükşehir Belediyespor (7 Galibiyet-4 Mağlubiyet) kendi evinde 1881 Düzce Belediye (4 Galibiyet – 7 Mağlubiyet) takımını konuk ediyor.

    Temsilcimiz yaşanan talihsiz sakatlık sonucu sezonu kapatan Mahmutcan Çetin in yerine , Mamak Belediyesi Basketbol takımından Soykan Yıkılmaz’ı  kadrosuna katmıştı.Mamak forması ile bu sezon 11 maça çıkan Yıkılmaz, 11 maçta 7 dakika süre ortalaması ile 5 sayı,2 asist ve 1 top çalma ortalaması ile mücadele etmişti. 

     TBL ‘ de geçen hafta Samsunspor’u deplasmanda 20 sayı farkla mağlup eden temsilcimizde; Mert Konuk’un sakatlıktan dönüşü ve Soykan Yıkılmaz’ın da transferi ile istenilen kadro derinliğini tekrardan sağlandı. 

Maç ile ilgili görüşlerini aldığımız Balıkesir BşB. takımının  2. kaptanı  İsmail Çevik,  Rakibimiz Düzce hakkında ‘’ Oynadığı son 3 maçın 2 sini kazanan ve yükselişe geçen,saha içinde savaşan bir takım. Sakatlıktan dönen Mert Konuk,  eksikliği hissedilen bir arkadaşımızdı bunun yanında  takımımıza yeni katılan Soykan ile kadro derinliğimiz arttı.Düzce maçını kazanarak tekrardan yeni bir galibiyet serisi yakalayacağımıza  inanıyorum. Taraftarlarımızın desteği ile bu haftayı galibiyet ile geçmek istiyoruz.’’ dedi.

     21 Aralık 2019 Cumartesi  saat 16:00’da Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak müshabaka TBF Tv’nin  Youtube hesabından naklen yayınlanacak.

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans