ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR’İN EFELERİ DENİZLİ’DE

Türkiye Basketbol Ligi 13. Hafta karşılamasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı (8 Galibiyet 4 Mağlubiyet ) bugün Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket (7 Galibiyet 5 Mağlubiyet) takımı ile deplasmanda mücadele edecek.

Ligde 4. sırada ki yerini koruyan Balıkesir BşB. takımı ligde ki konumunu kaybetmek istemiyor. Mahmut Can Çetin dışında sakatlığı bulunmayan Balıkesir temsilcisi, deplasmana daha moralli bir biçimde hazırlanabildi. Geçen hafta Düzce Belediye karşılaşmasında yıldızı parlayan Myles Mack ( 43 sayı (9/11 3’lük), 10 asist, 3 top çalma) Denizli deplasmanı hakkında ; ‘’ Ligde ki en zor maçlardan biri. Bugün 5000 kişilik salonu tıka basa dolduran bir takım ile oynayacağız. Geçen hafta kendi evimizde yaşattığımız atmosferi, bu hafta aleyhimize yaşayacak olmak heyecan verici. Ama biz hazırlıklarımızı tamamladık ve maça tamamen konsantre biçimde çıkacağız. ‘’ şeklinde yorumladı.

 

Denizli cephesinde ise son 4 maçın 4’ünü kazanan Denizli Basket takımı yükselişte olan grafiğini sürdürmeye devam ettirmek istiyor. Oynadığı 6 iç saha maçında 3 galibiyet, 3 mağlubiyet’ lik serisi bulunan ev sahibi ekip, Balıkesir Bşb. takımı ile puan durumunu eşitlemek istiyor.

(27 Aralık 2019) saat 19.00’da Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma TBF Tv’nin Youtube hesabından ve EGE Tv’den naklen yayınlanacak.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans