ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

21.07.2021

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN…

Biliyoruz ki bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine vesile olan önemli günlerdir.

Ne yazık'ki bir yıldır büyük mücadele verdiğimiz ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gölgesinde giriyoruz bu bayrama da.

Tüm olumsuzluklara rağmen kademeli normalleşme tedbirleri kapsamında büyük umutlarla beklediğimiz bir bayramı karşılamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar bizler için sevdiklerimizle buluşup hasret giderdiğimiz, sevgi, saygı, hoşgörü gibi değerlerin yoğun bir şekilde hissedildiği, birlik ve beraberliğin daha arttığı özel günlerdir.

Hepimiz geçmiş zamanlarda olduğu gibi özlediğimiz o eski bayramlar gibi bu bayramda da sevdiklerimizle bir arada, kalabalık sofralarda buluşarak mutlu bir bayram geçirelim.

Bu duygu ve düşünceler ile bayramımızın ülkemize ve bütün insanlığa sevgi, huzur, barış, refah ve adalet getirmesini diliyorum.

Her günümüzün bayram olması temennisi ile emeğin, barışın, demokrasinin ve sağlığın egemen olduğu bir ülke ve dünya dileği ile bayramınızı en içten duygularımla kutlar, esenlikler dilerim. 


Bu yazı 344 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans