ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

15.09.2021

Hakemleri bırakın, önlem alın!

Bandırmaspor, oynadığı beş maçtan ikisini kazandı, üçünü kaybetti. Yöneticiler, kaybedilen üç maçtan sonra da suçluyu buldu: Hakemler!

Yöneticilerin yaptığını doğru bulmuyorum. Çünkü ortada oynanan futbol da yok, sistem de! Kaleci hataları ve diğer yanlışların kaybedilen maçlarda hiç mi suçu yok? Savunma yanlışları, gol pozisyonu üretme eksikliklerini ne yapacağız?

Yöneticiler şu gerçeği artık görsünler. Yenilgiler sonrası sürekli hakemleri suçlayarak başarı gelmez. Yapılan yanlışları görmek ve önlem almak gerekir.

Daha sezonun başındayız ama gidişattan korkmaya başladım.

Belki küçük bir saplantı olabilir ama bir garip takıntım da var.

Önceki yıllarda TFF 1. Ligi'nden düştüğümüz yıl da, yönetim kurulunda görev yapıp, basın sözcüsü olan, “Asla küme düşmeyeceğiz!” diyen, halen “Futbol Şubesi Sorumlusu” görevindeki bir arkadaş, yine bu dönemin yönetim kurulunda yer alıyor.

Neyse, neyse! Bunu şimdilik “garip bir takıntı” olarak kendi hesabıma yazıp geçiştirelim.

Ancak bir kez daha vurgulamak gerekir ki, puan kaybedilen maçlardan sonra sürekli hakemlere yüklenerek, onları suçlayıp kolaycılığa kaçarak sonuca ulaşma olanağı yoktur. Benim kişisel düşüncem, kaybedilen üç maçta, Erzurumspor deplâsmanında, son dakikada ofsayt gerekçesiyle verilmeyen bir golümüzün dışında öyle sonuca çok doğrudan etki eden bir hakem hatasının olmadığı yolundadır. Hakemler, herhangi bir takımın maçındaki hataları Bandırmaspor maçında da yapmaktadırlar, o kadar!

Bordo-beyazlı takım yöneticilerin, teknik ekip ve futbolcuların şu anda yapmaları gereken tek iş var, ÖZELEŞTİRİ!

 

 


Bu yazı 363 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans