ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

04.10.2021

1'İNCİ LİG'İN BİTEN SEKİZİNCİ HAFTASI

KRAMPON (Mete Kozdağ)

 

      Altınordu 1 - Menemenspor 0.

      İki takım da ortak tarafları olan ‘yan top zafiyeti' üzerine kurulu bir taktikle maça başladı fakat başarılı olmadı. Sonrasında geniş alanda enine futbol oynayan Altınordu'yu ve uzun oyunculara sahip olan Menemenspor'un yüksek top futbolunu izledik.

      Altınordu da Yusuf-Volkan ikilisi, stoper görevinde güven verirken, geriden oyun kurmakta ve uzun-isabetli toplarla takım atağa çıkarmakta, başarılı değildi. Recep Aydın, sahanın en iyisiydi.

      Menemenspor, bir oyuncudan fazlası olan Pote'yi etkili kullanamayınca bir kişi eksik oynadı. 

      Tuzlaspor 1 - Keçiörengücü 0.

      İki takım da temaslı oyundan kaçmak için kenar çizgilerine yakın oynadı. Bu taktik, gol ayaklarını kilitledi. İkinci yarı 4-4-2 (4-3-3) sistemine döndüklerinde pozisyonlar çoğaldı ve bundan 3 puan çıkartan Tuzlaspor oldu.

      Balıkesirspor 0 - Gençlerbirliği 2.

      Balkesin saha görüntüsü çalışmayan saat gibi ancak 2 defa doğruyu gösteriyor. Balıkesirspor'un maç hazırlığı; sağlıklı kalmak için yapılan spor gibi yani futbol yok.

      Adanaspor 1 - Bandırmaspor 5.

      6 golü de Bandırmaspor'un attığı karşılaşmanın sonucu için futbolcuyu motive eden konulara bakmak gerekiyor. 

      Kocaelispor 2 - İstanbulspor 1.

      İstanbulspor'u iyi olduğu 2 ve 3'ncü bölgede durduran Kocaelispor; topu saklayan ve dikine de rahat oynayan Dino'yu çok etkili kullandı. Kaleci Korcan'ın da ‘gerçekten bilerek' yaptığı kurtarışlar 3 puanı getirdi.

      Boluspor 0 - Denizlispor 0.

      Milli araya girerken alınacak 3 puanla, alt sıralardan uzaklaşmak isteyen iki takımdan biri olan Boluspor, rakibinin hassas savunmasını geçti ama Kaleci Stachowiak'ı geçemezken Denizlispor da Aissati'ye ayak uydurunca pozisyonlara girdi ama sonunu getiremedi.

      Geçen hafta Denizlispor, Djedje-Aissati ikilisinden birini tercih ederek 4-4-2 de daha başarılı olur' görüşüm doğru çıktı ve bu hafta Ömer-Muğdat- Mayi 3'lüsü, birbirine çok yakın oynadı.

      Samsunspor 1 - Ümraniyespor 1.

      ‘1 puan da yeter' diyerek maça çıkan iki takım, oyun hızını yükseltmeden meşin yuvarlağın kendisinde kalmasını isteyince kontrollü bir futbol mücadelesi izledik.

      Ankaragücü 2 - B.B. Erzurumspor 1.

      Erkan hocanın maç öncesinde, takımı adına ‘primler yatmazsa ben yokum' ifadesiyle şampiyonluk için en güçlü rakiplerinden olan Ankaragücü maçını işaret etmesi çok tepki çekti ve mesele bir şekilde çözüldü ama Ankaragücü karşısında ne oynadığı belli olmayan, ilk dakikalarda penaltı kaçıran Erzurumspor vardı.

      Eyüpspor 3 - Manisaspor 2.

      Gol atanın daha doğrusu skoru lehine çevirenin ‘maçı kazandım' havasına girmesi, son golü atan Eyüpspor'un işine yaradı.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.       

 


Bu yazı 359 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans