ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

15.10.2021

HOROZDAN! 3 YUMURTA ÇIKAR MI?

KRAMPON 

 

 

      Ligin 9'uncu haftasına geldik ve rakip, horoz lakaplı Denizlispor.

      Horozdan! 3 yumurta çıkar mı?

      Çıkar ve de şaşırmam.

      Denizlispor, Süper Lig'den yüklü miktarda borçla düşen ve gelen transfer yasağıyla 2'nci lige kesin düşecek takımlar arasındayken Denizli Şehrinin en büyük atanmışı, en büyük seçilmişi ve en büyük iş insanı; ellerini taşın altına sokunca arkasındakiler de onları izledi ve play-off hedefine ulaşacak bir kadro kuruldu.   

      Kısacası, yeni model Denizlispor yaratıldı.

      Denizlispor, Teknik Direktör Serhat Gülpınar'a emanet edildi. Beklentinin altında kalan Serhat hoca için değişim çanları iki haftadır çalıyor. Balıkesirspor karşısında kaybedilecek 1 puan da bile gönderilme ihtimali çok yüksek. Bu yüzden teknik direktörün stresi, takıma yansıyacaktır.

      Yeni model Denizlispor, savunmaya Leo Schwechlen, Erdal Akdar, Gökhan Süzen, Hakan Çinemre, Emirhan Kaşcıoğlu ve Kaleci Adam Stachowiak'ı orta sahaya Okan Derici, Muhammed Gönülaçar, Ogenyi Onazi, Asım Hamzacebi, Brice Dja Djedje'yi hücum hattına da Bünyamin Balat, Kevin Mayi, Muğdat Çelik, Turaç Böke, İlhan Depe, Mustafa Çeçenoğlu, Brahim Darri, Ismail Aissati ve Ömer Şişmanoğlu'nu transfer etti.

      Denizlispor, Aissati- Djedje ikilisinin beraber oynayamayacağını anladıktan sonra Aissati'nin adrese teslim paslarıyla, daha etkili maçlar çıkardı.

      Savunmasında yüksek oyunculara sahip olan Denizlispor'un yan top zafiyeti devam ediyor.

      Yeşil siyahlılar, rakibini üzerine çekerek hem geniş hem de dar alandaki isabetli pas ve geçişlerdeki hızıyla, gol arıyor.

      İsabetli şut yüzdesi oldukça düşük olan Denizlispor, fizik ve kondisyon olarak hala yeterli seviyeye gelemeyen yaşını almış futbolcular nedeniyle de oyun içinde düşmeler yaşıyor.

      Denizlispor'da attığı 4 golle takımın gol yükünü çeken forvet Ömer Şişmanoğlu ve sağ bek Özer Özdemir sakat.

      Serhat hoca bu hafta Muğdat Çelik yerine Brahim Darri'ye şans verebilir. Kevin Mayi'yi gol ayağı olarak sahaya sürerken Mustafa Çeçenoğlu'nu da ikinci forvet ve şutör gibi kullanabilir.

      Balıkesirspor, rakibinin en iyisi olan Kaleci Stachowiak-Onazi- Aissati 3'lüsünü geçerse ve kilitlerse, horozdan! 3 yumurta çıkarır.

      16 Ekim Cumartesi günü saat 16:00'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın hakemi, Bursa bölgesinden Cihan Aydın. Yardımcıları Serdar Diyadin ve Mehmet Şengül. 4. Hakem Eren Özyemişcioğlu.   

      Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde yağışlı ve 19-20 derece.

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.       

 

 


Bu yazı 376 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans