ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

20.10.2021

BİTEN DOKUZUNCU HAFTA

KRAMPON

TFF 1'inci Lig'in bir haftası daha tamamlandı. Biten dokuzuncu haftaya bakalım...

       Ümraniyespor 2 - Eyüpspor 2.

Onur'u ısrarla oyunda tutan Teknik Direktör Recep Uçar, Oğuz-Kartal ikilisinin etkili futbolunun bozulmasına neden oldu ve Umut Bulut'un işini kolaylaştırdı. Buna karşılık Eyüpspor da Del Valle'yi tutarken, Camara'yı unuttu.

      Bandırmaspor 1 - Ankaragücü 2.

Maça çok iyi başlayan Bandırmaspor, Ankaragücü'nü kilitledi ve skor üstünlüğünü ele geçirdi. Gol sonrasında da yokları oynayan Ankaragücü, rakip takım savunmasının hatasından dengeyi yakaladı ve kendine geldi. İkinci yarıda Ghayas Zahid'i tutması gereken Bandırmaspor, hatalı değişikliklere gidince maçı da kötü bitirdi.

      Denizlispor 2 - Balıkesirspor 1.

Dar alanda kaldığı anlarda topu ileri atamayan ve pas hatası yapan Balıkesirspor, rakibinin tecrübesine karşı koyamadı. Denizlispor, yanlış 11'ini Çeçenoğlu-Erdal-Darri 3'lüsüyle düzeltince, galibiyete ulaştı.

      Menemenspor 3 - Samsunspor 2.

Menemenspor, Samsunspor'un sevmediği baskılı ve temaslı oyunu çok iyi uyguladı. Samsunspor, geniş alan futbolunu rakibine kabul ettirse de savunmada dengesiz yakalandı.

      Keçiörengücü 0 - Kocaelispor 1.

İlk yarı Keçiörengücü oynadı ama gol atamadı. İkinci yarıda Kocaelispor oynadı ve gol attı.

      Erzurumspor 6 - Altınordu 2.

Erzurumspor, önde baskıyla başladığı karşılaşmanın ilk dakikalarında kalesinde gördüğü 2 golle kendine gelirken Altınordu da rehavete kapıldı. Oyunu geniş alana atıp, rakibinin yan top zafiyetini iyi kullanmaya başlayıp bunu devam ettirince de yedek kaleciyle maça devam etmek zorunda kalan Altınordu'ya yarım düzine gol atan Erzurumspor seyrettik.

      Manisa FK 0 - Adanaspor 3.

Maça gayet iyi başlayan ve hazırlık pasları yerine hızlı oyunu seçen Manisa FK, rakibine oyuna ortak olma fırsatı vermedi. Sonrasında savunma yapmayı unutan Manisa FK, Adanaspor'a çok kolay teslim oldu.

      Bursaspor- 3 - Boluspor 1.

Boluspor, 7-8 kişilik savunmasıyla kornerden 2 gol yiyince Bursaspor'la birlikte oyun disiplininden koptu ve sahada takım futbolu yerine bireysel beceriye dayalı futbol izledik. Boluspor, iyi tepki verse de savunma yapamayınca maçı baştan kaybetti.

      İstanbulspor 1 - Tuzlaspor 0.

Tuzlaspor, temaslı futbol yerine topu rakibe verip her bölgede de rahat bırakınca İstanbulspor erkenden oyun ritmini yakaladı ve top yaptı. Skorda geriye düşünce zaman zaman oyunu eline alan Tuzlaspor, bu futbolunu hem sürdüremedi hem de 3'üncü bölgede etkili olamadı.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.       

 

 

 

Bu yazı 325 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans