ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

25.10.2021

BİTEN 10’UNCU HAFTA

TFF 1'inci Lig'in bir haftası daha tamamlandı. Biten 10'uncu haftaya bakalım...

Eyüpspor 1 - Adanaspor 0.

      Eyüpspor, rakibinin 2'nci bölgede başlattığı baskıyı; topu geniş alana taşıyarak durdurdu ve kontrollü futbol oynadı. Adanaspor, topa sahip olamadı ve pozisyon yaratamadı.  

Ankaragücü 2 - Manisaspor 1.

      Ankaragücü, teknik direktör değişikliğine giden ve 5 oyuncusu kadro dışı bırakılan rakibinin, yeni kadrosuna ve yeni teknik direktörüne önce oynama fırsatı verdi. Sonrasında da kendi futbolunu kabul ettirerek iki farklı üstünlüğü yakaladı. İkinci yarıda, nedensiz geriye yaslanan Ankaragücü, Manisaspor'a adeta teslim oldu ama futbol şansı sayesinde mağlup olmadı.

Keçiörengücü 3 - İstanbulspor 2.

      Teknik direktör değişikliğinin, Keçiörengücü takımına sadece bu maçlık yansıyıp yansımadığı, önümüzdeki maçlarda belli olacak. İstanbulspor, maçlara mutlaka Rocca'yla başlamalı ki bu oyuncunun adam eksiltme, top saklama ve adam geçme özelliğinden faydalansın.

Tuzlaspor 0 - Bandırmaspor 3.

      Bandırmaspor, bu maçtaki futboluyla ‘play-off da olacağım' garantisi verdi. 4-4-2'yle blokları yakın tutup Tuzlaspor'u durduran bordo beyazlılar, kontratak ve dikine futboldan 3 gol buldu. Tuzlaspor, oyuncu yapısının tek taktiğe dayalı olması ve rakiplerin buna karşı tedbir alması sonucunda, üretken olamıyor.

Samsunspor 0 - Erzurumspor 0.

      Oynanan futbol, kaybetmemek üzerine olunca gol atan takım da olmadı.

Boluspor 1 - Menemenspor 0.

      İstekli futbol oynadıkları geçen haftayı mağlup bitiren iki takımdan da bu hafta eser yoktu. Sadece ittire kaktıra atılan gol vardı.

Altınordu 0 - Ümraniyespor 2.

      Altınordu, baskı-hız-isabet üçlüsünü kaybetmiş durumda. 3-5-2 sisteminden vazgeçmeli ya da alan ve adam savunmasını beraber yapmalı.

Balıkesirspor 0 - Bursaspor 2.

      Balıkesirspor, orta sahadan gole giden futbolcuyu düşürmeliydi. Cezası sarı kart olacaktı ama kart görmek yerine gol yemeği tercih etti. Skor 1-0'ken Doğa İşeri'yi oyuna alıp Abraham Nnamdi Nwankwo'yu, pivot santrafor olarak kullanması gerekirdi.

Kocaelispor 1 - Gençlerbirliği 2.

      Berabere bitecek maçı, Kaleci Korcan 2'nci yarıdaki ‘ben gol yiyeceğim' performansıyla Gençlerbirliği kazandı.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.      

 

 


Bu yazı 323 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans