ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

06.11.2021

ERKEN HAVLU ATAR MI?

KRAMPON


 11 haftada ligin dibine inen Balıkesirspor 12'nci haftada, erken havlu atar mı?
      Balıkesirspor'un ‘teslim olmak işareti' olan beyaz renkli havlusu, havada bekliyor!

      Sırayla; Adanaspor, Menemenspor, Manisaspor FK maçlarının sonuçları, havlunun ne olacağını gösterecek.

      Ya düşecek ya da torbasına geri girecek.

      Rakip Adanaspor ve kendi sahamızda oynayacağız.
      Adanaspor, geçen hafta futbol oynamadan Altınordu karşısında son dakikada kaleci hatasından bulduğu tek golle 3 puanı aldı ve düşme hattının üzerine çıkarak, moral buldu.
      Sezona Teknik Direktör Fırat Gül'le başlayan Adanaspor, 8'inci haftada değişikliğe gitti ve Sait Karafırtınalar'la devam ediyor.
      Adanaspor kadrosunu savunmada Kadir Keleş, Yohan Roche, Rüştü Hanlı, kaleci Özer Soylu, orta sahada Thomas Bruns, Youssef Ait Bennasser, Cem Özdemir hücum hattında da Orkan Çınar, Ahmethan Köse, Samed Kaya, Samuel Tetteh ve Innocent Kingsley'le takviye etti.
      Adanaspor 3'lü savunmayla oynuyor ve diğer bölgelerde de rakibe ve oyunun gidişatına göre taktik belirliyor. Geniş alan ve kontratak futbolunu, tercih ediyor. Savunmadaki yan top zafiyetini de gidermiş durumda.
      Son üç karşılaşmada, kalesinde sadece bir gol gören Adanaspor, takım oyunu yerine bireysel ayaklarına güveniyor. Donkor, Uğurcan, Celil ve Ozegovic, takımın omurgası.
      Thomas-Samed-Ozegovic arasındaki uyumsuzluk, Adanaspor teknik heyetin en büyük problemi.
      Roche, Berkan Fırat ve Kadir Keleş, sakat, kadro dışı bırakıldığı düşünülen Serdar Özkan'ın durumu, belirsizliğini koruyor. Kaleci Karacic'in hafif sakatlığı devam ediyordu. Burak, eldivenleri alabilir.
      Celil Yüksel ve İsmail Erdoğan, Balıkesirspor karşısında forma giyer.
      Sait hoca, savunmadaki sakat oyuncular nedeniyle 4'lü defansla başlayabilir. 4-5-1 sisteminde 2'nci bölgede çoklu adam ve sert futbolla, oyunun kontrolünü almak isteyecektir.
      Balıkesirspor, 12'nci hatada 12'den vurmak istiyorsa rakibi uyutmalı, orta alanda hızlı olmalı, dikine futbol oynamalı ve rakip savunmanın arasına, isabetli toplar atmalı. Celil-Ozegovic 2'lisinin 'penaltı yaptırmak' özelliğini de unutmamalı.
      07 Kasım Pazar günü saat 16.00'da Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın hakemi, Çağdaş Altay. Yardımcıları Mehmet Şahan Yılmaz ve Erkan Akbulut. 4. Hakem Can Cengiz.

      Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde çok bulutlu ve 20-21 derece.
      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.
      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.       

 


Bu yazı 353 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans