ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

08.11.2021

BİTEN 12’NCİ HAFTA

TFF 1'inci Lig'in bir haftası daha tamamlandı. Biten 12'nci haftaya bakalım...

      Tuzlaspor 3 - Denizlispor 0.

      ‘Djedje-Aissati ikilisi beraber olmuyor' gerçeği varken bu ikiliye bir de İlhan Depe eklenince 8 kişi kalan Denizlispor'a daha erken gol-goller atması gereken Tuzlaspor, attığı 3 golü 85'den sonra buldu. Bu yenilgi sonrasında da Denizlispor, Teknik Direktör Serhat Gülpınar'la yolları ayırdı.

      İstanbulspor 3 - Menemenspor 2. 

      Pas-İsabet ikilisini çok daha iyi oynayan İstanbulspor, Menemenspor'un temaslı ve hızlı futbolunu 62 dakikalık bölümde, boşa çıkardı. Sis nedeniyle yarına kalan maçın devamında hatasız oynayan Menemenspor, skoru dengeye getirdiği gibi maçı da kazanabilirdi ama tartışmalı golle mağlup oldu. 

      Boluspor 0 - Bandırmaspor 0.

      İlk 20 de geriye yaslanarak Boluspor'u üzerine çeken ama iyi savunma yapan ve ani ataklarla rakip savunma merkezine doğru oynayan Bandırmaspor vardı. Sonrasında iki takım da geniş alanda oynamaya başladı. İkinci yarıda daha etkili olan taraf bu sefer Boluspordu ve zamanında doğru değişiklikler yaparak net gol pozisyonları bulurken gününde olan Kaleci Gökhan'ı izledik. Boluspor maçın genelinde, defans ve ofans yönünden Bandırmaspor'dan daha iyiydi.

      Samsunspor 1 - Manisaspor 0.

      Samsunspor'un temkinli oyununu bir türlü avantaja çeviremeyen Manisaspor, kulübede bekleyen ve fizik gücü yüksek olan yabancı futbolcularını nedense kullanmadı ve boşu boşuna yenildi.

      Ankaragücü 3 - Ümraniyespor 0.

      Önceki sezon, daha iyi olan kadrosunu bozan Ümraniyespor'un şans büyüsü bozuldu. Ankaragücü, baskıyı sevmeyen rakibinin nasıl mağlup edileceğini, gösterdi. Sarı-Lacivertli ekip, önceki haftalarda puan ve puanlar kaybettiren kadrosunda yapmadığı değişikliği bu maçta yapınca da farkını, attığı 3 golle gördü.

      Altınordu 1 - Eyüpspor 2.

      Altınordu, geçen hafta iyi futbol oynadığı halde kaybettiği Adanaspor maçından çok iyi ders çıkartmış olarak maça başlarken Eyüpspor da Ankaragücü karşısındaki kaliteli futbolun havasındaydı. Altınordu'nun 12'nci dakika bulduğu gol, Eyüpspor'u kendine getirdi ve 25'den sonra, ağırlığını koydu. Geriden gelerek de maçı kazandı. İzmir ekibinin savunmasındaki Rıdvan-Volkan ikilisi, bariz hatalar yaptı.

      Keçiörengücü 2 - Gençlerbirliği 0.

      Karşılaşma öncesinde yazılmış olan tiyatroyu sahada futbolcular oynadı ve biz de seyrettik.

      Balıkesirspor 1 - Adanaspor 2.

      Balıkesirspor'un kadrosu ve oynadığı taktik, bu maça; rakibi hiç analiz etmeden çıktığını gösterdi. Celil-Fıratcan-Ozegovic üçlüsü çok rahat oynadı. Ayrıca sağ bek için Bezjak ısrarı da maçı ilk yarıda kaybettirdi. Adanaspor da iyi bir futbol oynamadı ama sahada olmayan Balıkesirspor karşısında 3 puanı, zorlanmadan aldı.

      Kocaelispor 2 - Bursaspor 1.

      Kocaelispor, Bursaspor'un yan top ve oyun yönü değiştiği zaman dengesiz yakalanma zafiyetini iyi kullanarak pozisyonlar ve goller buldu. Kocaelispor da Bursaspor'un geniş alan futboluna, paslı geçişlerine ve ortada kalan topları almasına engel olamadı. İki takım ani ataklarla, oldukça etkili oldu.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.      


Bu yazı 325 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans