ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

13.12.2021

BİTEN 16'NCI HAFTA 

KRAMPON  (METE KOZDAĞ)

Spor Toto 1'inci Lig'in bir haftası daha tamamlandı. Biten 16'ncı haftaya bakalım...

      Kocaelispor 2 - Erzurumspor 0.

      Tek cümlelik özet; geçen haftanın çok iyisi olan Erzurumspor, çok kötüsü olan Kocaelispor'a ‘manidar' bir şekilde mağlup oldu.

      Erzurumspor Kulübü, Teknik Direktör Erkan Sözeri'yi, hemen göndermeli.

      Gençlerbirliği 1 - Denizlispor 0.

      Fatih Tekke, haddini bilerek ve 5-3-2'yle topu bırakmadan ilk yarıda maçı soğuttu. Pozisyon verdi ama pozisyon da buldu. 2'nci yarıda tersini yaptı ve topu rakibe verdiği gibi oyun mesafesini hem uzattı hem de geniş alanda kaldı. Gençlerbirliği bu fırsatı kaçırmadı ve sahanın en iyisi olan genç Metehan Mert, savunmadaki başarısını, golle taçlandırdı.

      Keçiörengücü 3 - Bandırmaspor 2.

      Savunmaya Bilal Ceylan'ı alarak başlayan Bandırmaspor, rakibinin güçlü ve topu ayağında tutan yabancı oyuncularını maç boyunca durduramadı ve penaltıyı kurtardığı gibi başarılı kurtarışlar yapan Kaleci Gökhan'ın dibine kadar çekilen defansının kurbanı oldu.

      Boluspor 0 - Adanaspor 0.

      Adanaspor 1 puan almak üzerine kurduğu oyun planını ve disiplinini hiç bırakmadı. Celil Yüksel bile ofans yerine defansa dönük oynadı. Boluspor, savunmada kalan rakibine göre gayri ciddi bir futbol sergiledi ve özellikle ikinci yarıda da bunun devam ettirince zor anlar yaşadı.

      Tuzlaspor 1 - Menemenspor 1.

      Takım futbolundan uzak iki takımın maçında bireysel ayaklar öne çıktı. Tuzlaspor, Selçuk ve Menemenspor da Rasheed'le ayakta kaldı. Tuzlaspor'un Rahmi Anıl Başaran'a daha fazla şans vermesi, Sedat Şahintürk'e de alan açan bir futbol oynaması gerekiyor.

      Bursaspor 1 - Manisaspor 1.

      Maça etkili ama dağınık başlayan Bursaspor, panik yapan rakibine karşı skor üretemedi. Zamanla kendine gelen Manisaspor, rakibinin futboluna karşılık vermeye başladı ve hakkı olduğu 1 puanı aldı.

      İstanbulspor 2 - Eyüpspor 1.

      İki takım da birbirlerine karşı taktik ve teknik yönden üstünlük sağlayamadı ama rakip alanda ve özellikle de ceza sahasında fazla ve etkili kalan taraf İstanbulspor oldu  ve  maçı da kazandı.

      Balıkesirspor 1 - Ümraniyespor 2.

      Balıkesirspor 2'nci bölgede rakibine üstünlük sağlayamayınca savunmada hem de rakip alanda istediğini yapamadı. Ümraniyespor'un çabuk geri dönmesi ve ceza sahasında doğru kalması, maçın sonucunu belirledi.

      Samsunspor 2 - Ankaragücü 0.

      İlk yarısında fiziksel temasın ve ikili mücadelenin neredeyse sıfır olduğu maçın ikinci yarısına, teknik direktörlerin ‘oyunu okumak' başarısı vurdu. Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı'nın hava toplarında kullanmak için Sinan Osmanoğlu'nu oyuna alarak Erdi veya Pinto'yu da rakip ataklarını kesmek için öne çıkartması gerekirdi.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.      

 

 

 

 



Bu yazı 346 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans