ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

14.12.2021

BEŞİ DE BERABER OLMALI

KRAMPON (METE KOZDAĞ)


17'nci
haftada oynanacak olan Bandırmaspor - Balıkesirspor maçına mutlaka gelmeliler.

      Bu maçta şehrin en büyük atanmışı, seçilmişin en büyüğü, seçilmiş 9'lular ve takımların sahipleri yani, beşi de beraber olmalı.

      Çarşamba günü, yarın aynı şehrin iki takımının maçı var da özlenen dostluk nerede? Yıllardır sözde var, ötesi yok. Barışa önayak olacak çabalarda göstermelik, kendi tribünlerine oynamaya devam ediyorlar.

      Beşi de beraber olmalı ki bu maçla birlikte, dostluk kesintisiz başlamalı ve devam etmeli.     

      Bandırmaspor 6'ncı hafta sonrasında ilk 6 takım içine girdi ve son iki haftada aldığı mağlubiyetlere rağmen sıralamadaki yerini korudu.

      Bu hafta puan veya puanlar kaybederse play-off sıralamasının, altına inme ihtimali var.

      Arka arkaya alınan 2 yenilgi sonrasında süresiz ve süreli kadro dışıların yaşandığı Bandırmaspor 15'inci haftada Gençlerbirliği karşısında; kupa maçında 5-0 kazandığı maçta 4 gol atan Arb Manaj'ı, son haftalarda düşüş yaşayan Akabueze'nin yerine 11'de sahaya sürüp 4-4-2 dizilişinde, Keny'le ikili forvete dönmeliydi. Bunu yapmayınca, rakibin Lima-Barış ikilisini durdurmakta hem zorlandı hem de çok rahat hızlı atak fırsatı verdi. Atamadığı penaltı kırılma dakikası olsa da ileriye çıkan Okan Alkan'ın iyi futboluna ayak uyduramayınca, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

      16'ncı haftada da 3-2 yenildiği Keçiörengücü karşısında; savunmaya Bilal Ceylan'ı alarak başlayan Bandırmaspor, rakibinin güçlü ve topu ayağında tutan yabancı oyuncularını maç boyunca durduramadı ve penaltıyı kurtardığı gibi başarılı kurtarışlar yapan Kaleci Gökhan'ın dibine kadar çekilen takım savunmasının kurbanı oldu.

      Bandırmaspor, kart cezalısı Keny ve süreli kadro dışı kalan Landel'den yoksun olarak Balıkesirspor karşısına çıkacak. Ayrıca süresiz kadro dışı kalan Gökay Güney ve Veysel Sapan da var.

      Landel'in yerinde Mulumba, Keny'nin yerinde Manaj-Pucko ikilisinden biri oynarken, Doğan Can Davas da 11'de başlar.

      Geçen maç öncesinde ağrıları devam ettiği için kadroda olmayan Okan Alkan, sahaya çıkabilecek duruma getirilecek ya da Levent Ayçiçek, savunmaya çekilir.    

      Balıkesirspor'a gelecek olursak; Teknik Direktör Giray Bulak ve Abraham, cezalı olup Cumali-Anıl-Cedric Kore 3'lüsünün, iki yönlü oyuna daha fazla katkı vermesi gerekiyor.

      15 Aralık Çarşamba 13.30'da Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın hakemi, Ömer Faruk Turtay. Yardımcıları Cemal Alpay ve Mehmet Şengül. 4. Hakem Adem Cinek.

      Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde yağmurlu ve 8-9 derece.

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.      


Bu yazı 340 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans