ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

17.12.2021

BİTEN 17'NCİ HAFTA

KRAMPON (METE KOZDAĞ)



Spor Toto 1'inci Lig'in bir haftası daha tamamlandı. Biten 17'nci haftaya bakalım...

      Erzurumspor 2 - Gençlerbirliği 0.

      İlk yarıda fazla hazırlık pası yapan Erzurumspor ve rakip savunmanın arkasına faydalı koşu yapan oyuncularına, isabetli toplar atan ve de golleri kaçıran, Gençlerbirliği vardı. İkinci yarıda karşı alanda kalan ve bu bölgede baskılı oynayan Erzurumspor, atağa çıkan rakibinden kaptığı toplardan golleri bulan ve 3 puan alan takım oldu.

      Manisaspor 1 - Keçiörengücü 1.

      İki takım da orta sahada oyalanmadan oynadı. Manisaspor, rakibinin fizik gücüne önlem alarak oynarken, kaptırdığı toplardan gol yemediği için şanslı olan taraftı. Keçiörengücü ara transferde savunmasına ve orta sahasına daha iyi bir transfer yaparsa geriden gelerek, ligin sürpriz takımı olur.

      Altınordu 3 - Kocaelispor 2.

      Maçın ilk çeyreğinde oyunun hakimi olan Altınordu 7 dakika içinde, savunmadaki yüksek yan top hataları nedeniyle bir anda 2-0 geriye düştü ama ilk yarının kalan dakikalarında temposunu bırakmadan gol kaçırma yarışına girdi ve uzatmalardaki penaltı golüyle maça yeniden ortak oldu. İkinci yarıya çıkarken yaptığı değişikliklerle daha da etkili olmaya başladı ve Kocaelispor'a gol fırsatı vermeyen Kaleci Ali Emre'yle birlikte 3 puanı aldı.

      Bandırmaspor 3 - Balıkesirspor 0.

      İlk yarıda şiddetli rüzgara karşı taktik ve teknik yönden fazla hata yapmayan Balıkesirspor'a ikinci yarıda ne olduysa oldu ve hiç futbol oynamadan sadece hatalar yaparak 13'üncü yenilgisini aldı.

      Samsunspor 1 - Boluspor 1.

      Birbirlerinin zayıf taraflarını iyi kullanan iki takım da korkmadan oynadı ve maçtan olması gereken beraberlik çıktı.

      Eyüpspor 2 - Tuzlaspor 0.

      Maçın genelinde daha iyi olan takım Tuzlaspor olmasına rağmen skor üretemediği gibi rakibinin bireyselde iyi olan oyuncularına tedbir alamadı.

      Menemenspor 0 - Denizlispor 0.

      Eksikleri fazla olan Denizlispor'un taktik anlayışı, Menemenspor'un işine yaradı ama gol yememeyi de becerdi. Sevinen taraf Denizlispor olurken Menemenspor da 2 puan bıraktı.

      Ümraniyespor 4 - Bursaspor 1.

      Geniş alanda isabetli, dikine ve ani atak yapan Ümraniyespor, savunmada kalabalık ve doğru dururken, fiziksel gücünü de maç boyunca sürdürdü. Bursaspor'un takım olarak birbirine uzak kalması ve çok boşluk bırakması, oyuna ortak olmasını engelledi.

      Adanaspor 1 - İstanbulspor 0.

      Ozogovic'in affedilerek geri dönmesi, özellikle de ikinci yarıda serbest oynaması, Celil'in iki yönlü futboldaki etkili pas trafiğini yönetmesi, İstanbulspor'un da dağınık futbolu nedeniyle gol atamaması, maçın sonucunu tayin etti. Bu arada Adanaspor'un yükselen form grafiği de İstanbulspor'u rahat oynatmadı. 

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.      

 


Bu yazı 355 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans