ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

18.12.2021

GENÇLER VE OYNAMAYI HAK EDEN ABİLERİ

KRAMPON(METE KOZDAĞ)

Spor Toto 1.Lig'in ilk yarısının bitmesine 2 hafta kaldı ve önümüzdeki maçlarda; gençleri ve oynamayı hak eden abilerini seyredelim.

      18'inci haftanın maç kadrosunda; gençler ve oynamayı hak eden abileri olsun.

      18'inci haftada rakip Altınordu ve bu maçın kadrosunda; gençler ve oynamayı hak eden abileri olsun.

      Son haftalarda oynadığı futbolda az da olsa kıpırdanma olan Balıkesirspor ne yazık ki Bandırmaspor karşısında eski haline dönerek, maçın ikinci yarısında ne olduysa oldu ve hiç futbol oynamadan sadece hatalar yaparak 13'üncü yenilgisini aldı.

      Her kulübün yaşadığı maddi sorunlara ek olarak Balıkesirspor, futbol içinde ve futbol dışında olmak üzere büyük bir ahlak erozyonu yaşıyor.

      Bu nedenle sezonun ilk yarısının kalan haftalarında; gençleri ve oynamayı hak eden abilerini seyredelim.

      Altınordu Kulübü, ahlak erozyonu yaşanmasına fırsat vermeden yoluna devam ediyor. Bir önceki karşılaşmada, ilk çeyrekte oyunun hakimi olan Altınordu 7 dakika içinde, savunmadaki yüksek yan top hataları nedeniyle bir anda 2-0 geriye düştü ama ilk yarının kalan dakikalarında temposunu bırakmadan gol kaçırma yarışına girdi ve uzatmalardaki penaltı golüyle maça yeniden ortak oldu. İkinci yarıya çıkarken yaptığı değişikliklerle daha da etkili olmaya başladı ve Kocaelispor'a gol fırsatı vermeyen Kaleci Ali Emre'yle birlikte 3-2'lik skorla 3 puanı aldı.

      Büyük bir ahlak erozyonu yaşayan Balıkesirspor bu maça kart cezalısı olan Abraham ve Cedric Kore'den yoksun olarak çıkacak.

      18 Aralık Cumartesi (bugün), saat 19.00'da Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmadaki hava durumu, hafif yağmurlu ve 3-4 derece.

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.      


Bu yazı 319 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans