ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

27.02.2022

Ne olur aday ol Kılkışlı!

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, önümüzdeki dönemde yapılacak genel kurulda, başkanlığa aday olmayacağını açıklamış. Ama yine de “şimdilik” kaydını düşmüş! Yani havayı koklayacak, gerekli ortam ve koşulları kendisi açısından uygun görürse, “cee!” diye ortaya çıkabilecek. Çünkü bunu, başkanlığı bir dönem yapacağı sözünü verdikten sonra çark ederek, ikinci kez de koltuğu bırakmayarak göstermişti.

“Şimdilik adaylığı düşünmediği” hakkındaki açıklamasında, 10 yıldan beri yürüttüğü Bandırma Ticaret Odası başkanlığı görevinde “başarılı” olduğunu öne sürüyor. Acaba hangi başarıdan söz ediyor? Başarılı olduğu şu işleri açıklasa da öğrensek!

Kılkışlı'nın başkanlığındaki Oda, bu 10 yıllık başkanlık döneminde, Bandırma'nın hangi sorununa eğildi? Bandırma Ticaret Odası, Bandırma'nın hangi sorunu konusunda ağırlığını koyarak, ses getirici ve sonuç alıcı bir açıklama yaptı? Kılkışlı'nın Ticaret Odası'nın, bölgemizde kurulan ve kurulmaya çalışılan, çevreye büyük zarar verebileceği tartışılan sanayi tesisleri konusunda bir açıklamasını duyan var mı? 10 yıllık suskunluk!

Kılkışlı, 10 yıllık başkanlığı döneminde başarılı(!) olduğunu öne sürüyor. Hangi başarıdan söz ediyor? Açıklasa da öğrensek.

Şimdi, yiğidin hakkını da yemeyelim! Kılkışlı'nın bir başarısının(!) da altını çizelim.  Kılkışlı, “Sevgi Yolu” üzerine, 10 katlı Bandırma Ticaret Odası binasını dikip, Bandırmalıların güneşini çaldığı gibi yapamadığı hizmetlerle de “en başarısız başkan” olarak Oda tarihine ismini yazdırdı.

Mehmet Kılkışlı, yeniden aday olmayı “şimdilik” düşünmüyormuş!

Etme, eyleme Kılkışlı! Ne olur şu işi bir kez daha düşün ve bizi başkanlığından yoksun bırakma! 

Hiç olmazsa bir dönem daha Oda başkanlığına aday olup görevini sürdür ve Bandırma, seninle gurur duysun!


Bu yazı 302 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans