ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

09.03.2022

Çağdaş haddini bilecek!

Bandırma Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni gençlik kollarının tanıtım toplantısındayız. Gazeteci arkadaşımız Tufan Dalgıç, toplantının sonunda, soru-yanıt bölümünde, çiçeği burnunda yeni başkan Çağdaş Deveci'ye bir soru yöneltiyor. Daha sonra da, cep telefonuna, Çağdaş'ın yenıtını kaydetmeye başlıyor.

Ancak, o da ne?

Çağdaş Deveci, ukalaca bir tavırla Tufan'a, "Madem sordun, dinle o zaman!" diyor. Yani Tufan'ın, telefonuna kayıt yaptığını bile bilmekten çok uzak.

Tam, Çağdaş Efendi'ye hak ettiği yanıtı vermek üzereyim ki, sevgili Tufan, "Sen bana böyle hitap edemezsin. Şu anda burada yaptığım işi bile bilmiyorsun" yanıtını veriyor, anında.

Tufan yerden göğe kadar haklı. Tepkisi az bile. Ben olsam daha da sert tepki gösterirdim. Keşke, üyesi olduğu cemiyetin başkanı da orada tepki gösterebilseydi!

Çağdaş, haddini bilecek!

CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, Çağdaş'ın densizliğinin ardından durumu toparlamaya çalışıyor ama olmuyor.

Sürekli değişen CHP Bandırma Gençlik Kolları yönetimi… Şimdi de Çağdaş başkan olmuş! Tanıtım toplantısı saat 12.00'de. Yani çalışma saatlerinin dışında ama Gençlik Kolları yönetiminden sadece 3-4 kişi var. Yönetimdekiler çalışsalar bile çalışma saatleri dışında olan bu toplantıya katılabilirler ama bu sorumluluğu duymuyorlar. Kısacası kendilerinin tanıtıldığı bir toplantıya bile katılmaya gerek duymuyorlar.

Çağdaş, CHP Bandırma Gençlik Kolları Başkanı olmuş!

Önce gazeteciye saygılı olmayı öğrenecek!

Öğrenmezse, öyle birini artık tanımıyorum!


Bu yazı 459 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans