ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

20.03.2022

Kayaalp istifa etmeli!

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi'nin genel kurulu yapıldı.

Genel kurulda, Zeynep Yeşiltaş ve Uğur Kayaalp'e ait listeler, yönetime gelmek için “çarşaf liste” yöntemiyle yarıştı. Sonuçta Yeşiltaş'a ait listeden 6, Kayaalp'e ait listeden ise 3 üye yönetim kuruluna girdi. Yani listenin lideri Zeynep Yeşiltaş kazandı, diğer listenin lideri Uğur Kayaalp kaybetti. Ancak Kayaalp, yönetim kuruluna girdi.

Normalde, Kayaalp'in, lider olarak girerek kaybettiği bir seçimin ardından Yeşiltaş yönetiminde sade bir yönetim kurulu üyesi olarak yer almayı içine sindirebilmesini anlayamıyorum. Kayaalp, teamüller gereği istifa etmeliydi. Çünkü aynı yönetim “iki başlı” olmaz.

Üstelik bir dönem de ADD Genel Merkez yönetiminde de görev alan Kayaalp'in, Yeşiltaş'ın başkanlığındaki yönetimden istifa etmeme pişkinliği içinde bulunmasına gerçekten şaşırıyorum.

Gerçek liderler, yapmaları gerekenleri yeri geldiğinde yapmalarıyla ortaya çıkarlar. Demek ki Uğur Kayaalp'te liderlik kumaşı yok!

Ne diyelim, Melih Çınar'ın vefatından sonra bir dönem ADD Bandırma Şubesi'ndeki başkanlık dönemi de başarısız, sessiz-sedasız, iz bırakmadan geçen Kayaalp, Yeşiltaş'ın başkanlığındaki yönetimde sade bir üye olarak kalmayı içine sindirebiliyorsa yeni görevi hayırlı uğurlu olsun!


Bu yazı 344 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans