ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

15.02.2020

SEVGİLİM BALKES

Bizim sevgilimiz Balkes. 

      Küsmeden ve ayrılmadan bu sevgi, devam etmeli. 

      Sevgilimiz Balkes için bu Pazar günü maça gidiyoruz. Bütün sevgilileri bekliyoruz. 

      Sevgilim yok diyenler! Doğru, Atatürk Stadyumu’na gelin. Sevgiliniz sizi bekliyor ... 

      22. haftaya geldik.  

      Sevgilim Balkesin, İstanbulspor. 

      10. haftada başlayan, 12 ve 13. sıra arasındaki inişli ve çıkışlı futboluyla, 16. haftadan itibaren 13. sıraya demir attı. 

      Son dört haftadır İstanbulspor’un başında, eski teknik direktörü, Fatih Tekke var. Ara transfer döneminde alt liglerden yaptığı transferlerle, şaşırttı. Bu ligi tanıyan, üç yeni oyuncusu var ve hepsi de savunmada oynuyor. Bu futbolcular; Kamal Issah, Rıdvan Şimşek ve Erdem Şen.  

       Rakibimiz puan sıralamasında, daha yukarıda olabilirdi. Takım olarak hızlılar. 4-1-4-1 dizilişinde, topu rakip alana taşımayı ve bu bölgede oynamayı beceriyor. 

      Geniş alanda, ayağa oynuyor. Geriden iyi oyun kuran, hücuma çıkabilen bir ekip. Mağlupken oyundan düşmüyor, çabuk toparlanıyor. Top kaybı yüzdesi düşük.     

      Vücutlarını ve fiziklerini ortaya koyup, uzun toparla pozisyona giriyor. Duran topları ve ortaları, oldukça sert. Bu topları da altı pas bölgesine indiriyor.  

      Rakip ceza sahasında, yerden oyunu tercih ediyor. Kanatlardan getirdikleri topları, geriden gelen oyuncularla, ceza yayı bölgesinde kullanıyor.  

      Savunmada ve hücumda, havadan oyunda etkili değil. Her karşılaşmada gol attı ve de kalesinde gol gördü.  

      Balkes de bloklar yakın oynamalı, top bizde kalmalı. İlk dakikalarda hücum yerine kontratak düşünmeliyiz. Geniş alanda oynayan rakibin üzerine gitmeyelim. Yoksa erken dakikalarda golü yeriz. Mrsic, duran toplardan gol bulur ama geri dönüşlerde, süratli olmalı. Dikine oynayan Cajic’i kaçırmayalım. Ceza yayımız önünde, ikiye-bir yaptırmayalım. Eslem, Oğuzhan ve Wellington’u boş bırakmayalım.             

      Rakibimizin geçen hafta Giresunspor karşısında 1-0 üstün götürdüğü mücadele, kar yağışı nedeniyle, ileri bir tarihe ertelenmişti.  

      16 Şubat Pazar günü saat 19:00'da Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı, İzmir Bölgesinden Yiğit Arslan yönetecek. Yardımcılar, n Baltacı ve Hüseyin Aylak. 4. hakem, Mehmet Güngör.  

      Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde parçalı bulutlu, sıcaklık 7-8 derece. 

      Üzgünüz, Sındırgı İlçemizde ikamet eden Balıkesirspor sevdalısı taraftarımız Neclet Demirözer, vefat etti. Allah rahmet eylesin, ruhu şad, mekanı cennet olsun. 

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz. 

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar. 


Bu yazı 395 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans