ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

03.06.2022

Muhtar Sarıaltın ve hakem Meler

Türkiye'de şu anda futbol hakemliğinde “Bir Numara(!)” olarak gösterilen Halil Umut Meler'in değil, “VAR”ın yönettiği Kocaeli'deki final maçında Bandırmaspor'u 2-1 yenen İstanbulspor, Süper Lig'e yükseldi.

Bizler gibi, aynı şekilde binlerce Bandırmaspor sevdalısı için Bandırma'ya dönüş yolu bitmedi. Ağzımızı bıçak açmadı.

Bir de baktık ki, sosyal medyada Paşakent Muhtarı Nurten Sarıaltın'ın, “Tebrikler İstanbulspor” başlığı altında paylaştığı çok sayıda İstanbulspor fotoğrafı.

Ayıp be! Utan be!

Bandırma kan ağlarken, Bandırma'nın bir muhtarı olarak sen, İstanbulspor'u kutluyorsun. Sen Bandırma'nın mı, İstanbul'un mu muhtarısın? Yazıklar olsun!

Umutlar, 90 dakikada, hakem Halil Umut Meler'in de büyük yardımıyla yıkılmış, bizim muhtar, nispet yaparcasına İstanbulspor'a övgü düzüyor.

Bandırmalı, bu ihaneti unutur mu sanıyorsun?

Aslında sana yazılacak çok şey var? Kendimi zor tutuyorum!

HALİL UMUT MELER

Bir yazıklar olsun da hakem Halil Umut Meler'e.

Maçı sen değil, “VAR” yönetti.

Birçok pozisyonda kararların tartışmalı veya hatalıydı.

Maçın ilk yarısının sonuna kayıp süre olarak 3 dakika eklenmişti. Ancak Meler, nedense(!)uzatmaları 8 dakika daha fazla oynattı. İşte bu uzatmanın son anlarında, kalemizde santrasını bile yapamadığımız ikinci golü gördük. Meler, rahatlayarak ilk yarısı bitirdi.

Bandırmasporlu futbolculara cömertçe çıkardığın sarı kartlar ortadayken, maçın önemli bölümünde topu oyuna sokmayı sürekli geciktirerek zamandan çalan İstanbulspor kalecisi Alperen'e neden sarı kartını göstermediğini anlamakta güçlük çektim.

Önceden beğendiğim, ancak bu maçta kafasında çeşitli tilkiler dolaştığını gördüğüm Halil Umut Meler, benim için “iyi hakem” falan değildir. Meler, benim için artık bitmiştir.

 

 


Bu yazı 292 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans