ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

26.09.2022

BALIKESİRSPOR KUPA MESAİSİ YAPACAK

KRAMPON (Mete Kozdağ) 

 

      Balıkesirspor'un Ziraat Türkiye Kupası, tek maçlı eleme sistemiyle oynanacak olan 2'nci tur maçındaki rakibi, Hacettepe 1945 SK.

      27 Eylül Salı günün karşılaşması Balıkesirde oynanacak.

      Hacettepe 1945 SK 3'üncü lig 1'inci grubunda mücadele ediyor.

      Rakip, ilk turda 3'üncü lig 2'nci grup takımlarından Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'u 3-0 yenerek tur atladı.

      Sportif müsabakalar için boşuna söylenmiyor ‘en iyi antrenman maçtır' cümlesi.

      Ziraat Türkiye Kupa müsabakaları, bazı kulüpler tarafından angarya olarak görülse de naklen yayınlanan, şifresiz seyredilen müsabakalar; alt lig takımları ve kulüplerinde fazla forma şansı veya süresi bulamayan futbolcular için güzel fırsattır, görünmeyenlerin kendilerini kanıtlamasıdır.

      Kazanmak, galip gelmek, yenmek ve de yenilmemek sporcunun ilacıdır.

      Ligdeki son maçını evinde oynayan ve Ankara Demirspor'a ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup olan Balıkesirspor, teknik direktör değişikliğine gitti.

      Şimdiden merak edilen yeni teknik direktör, önümüzdeki haftalarda açıklanacaktır.

      Zor zamanlarda takımın başına getirilen, Teknik Direktör Muhammet Yılmaz'a teşekkür edelim.

      Ankara Demirspor maçının ilk yarısında; rakibin oyunu geride kabul etmesiyle daha etkili görünen ama 3'üncü bölgede dar alanda oynayamayan ve şut-pas tercihi yapamayan bir Balıkesirspor gördük.

      İkinci yarının hemen başlarında geride az adamla yakalanan Balıkesirspor'un şansı yanındaydı. Sonrasında üzerine gelen rakibe, karşılık verememeye başladı. 59'uncu dakikada, rakip sahada korner direğine çok yakın noktada kaybettiği topu alamayan Balıkesirspor 7 pas yapan ve oyun yönünü terse çeviren rakibinin golüne engel olamadı. Gol sonrasında gardı düşen Balıkesirspor toparlanamadı ve 81'inci dakikada, yarının başında yakalandığı pozisyonun bir benzerinde şanslı değildi ve skor 0-2 oldu. Skoru korumak için geriye çekilen rakibe karşı son dakikalarda etkili olsada gol veya goller bulamayan ve puan alamayan takım, Balıkesirspor oldu.

      Balıkesirspor da Hüseyin Karabey, Ayberk Kaygısız ve Berk Tosun üçlüsü, her hafta üzerine koyarak futbol oynuyor. Yeni transfer döneminde bu üçlüden takımdan ayrılanlar olabilir ya da geçen sezon Eyüpspor'a transfer olan Erdem Gökçe formülü uygulanabilir.

      7 Ekim Salı günü saat 17.30'da Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maç için       meteorolojiden alınan hava tahmini; maç saatinde bulutlu, sıcaklık 25-26 derece.

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.

 


Bu yazı 215 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans