ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

10.10.2022

Tan’a başarılar, Sezgin’e teşekkürler

Bandırma Ticaret Borsası'nda organ seçimlerinin ardından meclis, yönetim kurulu başkanı ve birlikte görev yapacağı arkadaşları da belirlendi.

Ticaret Borsası'nın yeni başkanı Can Ata Tan…Genç ve idealist bir ekiple göreve gelen, mütevazı bir kişiliğe sahip bulunan, kendini dünyada kanıtlamış başarılı bir üretici olan Tan'ı kutluyor, başarılar diliyoruz. Tabii ki Borsanın yeni meclisinde ve yönetiminde yer alan çalışma arkadaşlarını da…İnanıyorum ki, hem Borsa üyeleri, hem çiftçiler ve hem de Bandırma adına çok başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerdir.

SEZGİN YÖNETİMİNE TEŞEKKÜRLER

1940 yılında kurulan Bandırma Ticaret Borsası, bugünlere çeşitli başkanlar ve yönetim kurullarıyla geldiler. Hepsi Borsanın ilerlemesi için ellerinden geleni yaptılar. Ama bu arada Halit Sezgin'in başkanlığındaki yönetim kuruluna da ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Halit Sezgin, 17,5 yıllık süreyle Borsa tarihinde şu ana dek en uzun süre görevde kalan başkan unvanını elde etti. Sezgin, bu süre içinde çok iyi anlaştığı bir çalışma arkadaş grubundan hiç kopmadı. Borsayı, çağın gereksinimleri doğrultusunda hep yenileme çabası içinde bulundular. Lisanslı depoculuk ve ürün ihtisas borsacılığına geçiş sağlandı. Yalnız Türkiye'deki değil, tüm dünyadaki Borsalar yakından izlendi. Bandırma adına her çeşit hizmet ve yatırıma maddi-manevi destek sağlandı. Bandırma Ticaret Borsası, halen ülkemizin en önemli Borsalarının başlarında yer alıyor. Tabii ki bu başarıda, Borsanın değerli genel sekreteri Ertunç İşbay ve yardımcısı Aybike Özbay'ın özverileri ve çalışkanlıklarını da unutmamak gerekiyor ve onlar da kutlanmayı hak ediyor.

Halit Sezgin başkanlığındaki yönetim kurulu ve meclis grubunu da yürekten kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum.


Bu yazı 273 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans