ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

16.03.2020

AYNI FİLM TEKRAR OYNANDI

28’nci haftadaki Altınordu karşılaşma öncesine, Balıkesirsporlu  futbolcularının kaleme aldığı muhtıra, damga vurmuştu. 

      Balıkesirsporlu oyuncular verdikleri muhtırada özetle, mali konularla ilgili sıkıntıları dile getirmiş ve son cümlede de ‘’bizler geçiciyiz ama Balıkesirspor kalıcı olmalıdır” demişlerdi. 

      Balıkesirspor, ödenmeyen para sıkıntısıyla, Altınordu karşısına çıktı.       

      30 puanla 14’üncü sırada bulunan Altınordu, bizden mutlak 3 puanı almayı ve düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyordu. 

      Geçen hafta ilk defa, deplasmanda İstanbulspor karşısında 2-0 kazanmıştı. Bu karşılaşmada İstanbulspor, golü kalesinde görünceye kadar isteksizdi. Sonrasında kendine geldi ama bu seferde en zayıf yönü olan geriden topla çıkma sırasında kaptırdığı topla 2’nci golü yedi. Altınordu için bu maçı kazanmak, fazla zor olmamıştı. 

      Altınordu 4-3-3 sisteminde takımca ileri ve geri yani defans-ofans futbolunu etkili oynuyordu. Temaslı oyunu sevdiği gibi geniş alanlara taşıdığı topla, rakibin dengesini bozuyordu. Çok hızlı atağa çıkabiliyordu. Kenardan getirdiği toplara, çok iyi ayak uzatarak gol buluyordu. En zayıf yönü altı pas içindeki karamboller ve kaleciden dönen toplardı.     

      Hüseyin hoca 4-1-4-1 dizilişinde ve geçen haftaki 11’e göre, Batuhan yerine Okan’la başladı. Sinan Osmanoğlu, 4’lü savunmanın önündeydi. 

      Rüzgarı arkasına alarak başlayan Balıkesirspor, Sezer’i de 2’nci bölgeye çekerek kalabalık durdu. Altınordu’nun ani ve hızlı atak yapmasına, fırsat vermedi.  

      Müsabakanın ilk 20 dakikası, Altınordu sahasında oynandı. 20-30 arası rakip etkili geldi ve üç korner kullandı. 30‘uncu dakikada sahanın en etkili oyuncusu olan Malle’nin kendisinin yarattığı penaltıyı, Mrsic gole çevirdi, 0-1. 33 ve 38’de Metehan, kalemize etkili vurdu ama çerçeveyi bulamadı. Bu dakikalarda savunmamızın arasına atılan toplara, engel olamadık. Sahada olan ama oyunda olmayan Foxi, bizi bir kişi eksik oynattı. 

      İkinci yarıya rüzgarı arkasına alan Altınordu, 3-4-3 dizilişinde etkili başladı. Geriye çekilen bir Balıkesirspor olunca da ceza yayı ve penaltı noktası çevresinde, tehlike yaratmaya başladılar. Köşe vuruşu ve duran toplarla, gole de çok yaklaştılar. 

      Rakibin geliyorum diyen golü, 80’de geldi. Bir dakika önce serbest vuruştan kazandıkları penaltıyla, skor eşitlendi, 1-1.   

      Aynı Film Tekrar Oynandı. İlk yarı 2, maç sonucu 0. 

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz. 

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar. 

 


Bu yazı 412 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans