ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

14.04.2023

KALAN 7 HAFTAYI ÇIKARABİLECEK Mİ?

KRAMPON (Mete Kozdağ)                 

 

      Balıkesirspor 32'nci hafta maçına çıkıyor ama kalan 7 haftayı çıkarabilecek mi?

      Geçen hafta rahatlıka puan/puanlar alabileceğimiz Uşakspor karşısında sezonun en kötü futbolunu oynayan Balıkesirspor, kalan 7 haftayı çıkarabilecek mi?

      Balıkesirspor deplasmanda ve rakip de Kırklarelispor.

      Kadrosunda eski oyuncularımızdan Enes İlkin ve Uğur Aygören ikilisine sahip olan Kırklarelispor karşısında, sezonun ilk yarısındaki karşılaşma 1-1 berabere bitmişti.

      Kırklarelispor 2012-2013 sezonundan bu yana 10 sezondur 2'nci ligde mücadele ediyor.

      Yeşil-Beyazlılar, haftalardır bir inip bir çıktığı 10'uncu sıraya abone olmuş durumda, düşmek korkusu da yok ve ‘lig bitse de gitsek' futbolu oynuyor.

      Uşakspor yenilgisi ve maç sonrası yaşanan olaylar, moralleri bozarken Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, birlik/beraberlik mesajı verdi.

      Kırmızı-Beyazlı takımın transfer yasaklı olması nedeniyle dar bir kadro ile mücadele ettiğine dikkat çeken Cangök, ligin bitmesine 7 hafta olduğunu ve alınacak 21 puanın bulunduğunu söyledi. Önemli olanın umutları kaybetmemek ve birlik beraberlik içerisinde hareket etmek olduğunu kaydeden Teknik Direktör Can Cangök, “Zor günler geçiriyoruz. Uşakspor karşısında aldığımız yenilgi umutlarımızı azaltsa da ligde alınacak daha 21 puan var. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak kalan maçlardan alacağımız puanlar ile lige tutunma şansımız olacaktır. Önemli olan enerjimizi sahaya yansıtmak. Eğer bunu başarırsak küllerimizden yeniden doğabiliriz. Yaşanan olumsuz olayları unutup, Balıkesirspor'un geleceği için hep birlikte hareket etmeliyiz. Birlikten kuvvet doğar sözünü unutmayalım. Takım olarak inanır ve birlik olursak mucizeyi gerçekleştirebiliriz. Biz bir aileyiz. Ailenin bir yumruk olması ve umutlarını sürdürmesi gerekir. Tüm olumsuzluklara rağmen şehir hala bizden başarı bekliyor. Son 7 maçta bunu başarmalıyız” diye konuştu.

      Balıkesirspor, kalan 7 haftayı çıkarabilecek mi? Bu sorunun cevabı zor ama kalan haftalar, futbolcuların geleceği için test niteliği taşıyor.

      15 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'da Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın hakemi, Ramazan Doğanay. Yardımcıları, Kurtuluş Aslan ve Buğur Han Güler. 4'üncü hakem, Mertcan Erölmez.

      Meteorolojiden hava tahmini; maç saatinde sağanak yağışlı, sıcaklık 17-18 derece.

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.


Bu yazı 186 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans