ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

15.05.2023

MERHABA

İhtilallerin, muhtıraların çok olduğu dönemlerde rahmetli Ekrem Balıbek nüktedanlığı ile tanınan rahmetli Fuat Dedeoğlu'na, Yeni Haber Gazetesi'nde yazmak için sohbet sırasında takılıyor.
Fuat bey de ''olur'' diyerek, ''Balıkesir'de Dönen Dolaplar'' başlığıyla yazmaya başlayabilirim diyor. Ekrem bey böylesine iddialı bir cevap karşısında ''aman Fuatcığım... ortalık karışık,örfi idare (sıkı yönetim) ile başımız derde girer. Sen daha başka şeyler bulmaya çalış'' diyerek karşı bir öneride bulunuyor. Fuat bey tebessümle ''Ekrem abi sen mevzuyu yanlış anladın. Ben şu anda, Balıkesir 6 Eylül Fuarı'nda lunaparkta çalışan dönme dolapları kastetmiştim'' deyince ikisi de katıla katıla gülüyorlar.
Böyle neşeli bir anının üzerinden yıllar geçiyor. Ekrem Balıbek'in kızı Esin Balıbek, Keçeci Fuat Dedeoğlu'nun oğlu Nihat Dedeoğlu'na Yeni Haber Gazetesi'nde büyük bir lütufla köşe açıyor. Köşenin adı da bu güzel hikayeden esinlenerek ''Dönen Dolaplar'' olmasına karar veriyor.
''Teşekkürler'' diyerek, bu vesileyle saygıdeğer büyüklerimiz Ekrem Balıbek ve Fuat Dedeoğlu'nu minnetle anıyor, ruhlarının şad olmasını diliyoruz.
Her ne kadar denizden uzak, ANAKARADA'da olsak ''VİRA BİSMİLLAH'' diyerek DÖNEN DOLAPLARI çevirmeye bu yanı ile başlayalım.
Allah utandırmasın tekrar merhaba...

Bu yazı 303 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans