ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

25.08.2023

HERKESİN HARCI DEĞİL!

Ali Kemal Deveciler, Balıkesir'de herkesin bildiği bir isim ama, Burhaniye'nin de Burhaniyelilerin de ağabeyi ve babası…
22.Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Balıkesir Milletvekili seçilen Deveciler, 2014-2018 yılları arasında CHP genel sayman yardımcılığı görevinde bulunmuştu. 

2019 yerel seçimlerinde de aday yoldaşlığı yaptığım Deveciler, geçtiğimiz 4,5  yıl boyunca Burhaniye'nin çehresini değiştirmiştir.

 

Siyasi tecrübesini halkta da, siyasi platformda da rahatlıkla gösterebilmiş, belediyenin çalışmalarını ilk günden beri şeffaflıkla paylaşabilmiştir.

Sayın Deveciler son olarak festival organizasyonlarındaki başarısı ğle Burhaniye'yi bir adım ileriye taşımıştır.

Tabii bunun temelinde yatan asıl gerekce belediyenin borcunun olmaması ve bugüne kadar atılan istikrarlı adımlardır.

AKP'nin sözde tasarruf tedbirleri ile engellemeye calıştıgı böylesi yasaklara rağmen; Hem 4.Burhaniye Kitap Fuarı, hem de 33.Burhaniye-Ören Kültür ve Sanat Festivali ile Ali Kemal Deveciler festivallerdeki istikrarı ile yıla damgasını vurmuştur.

 

Bilindiği gibi, bu yıl “festival ve konser yasakları” kültür sanat hayatımıza damga vurdu ve pek çok etkinlik sudan bahanelerle engellendi.

Ülkedeki fikir farklılıklarının, hükümetin ‘'ekonomiyi'' sebep göstererek çeşitli bahanelerle festivalleri iptal etmesine rağmen Burhaniye Belediyesi dolayısıyla Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler dik duruşunu korumuş, bununla beraber  konseri iptal edilen ya da siyasi durus gösterebilen ve halk tarafından çok sevilen nice sanatçıya da kucak açmıştır bu festivallerle…

 

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler‘in yasaklara karşı direnmesi, sanatın, sanatçının yanında durması, festival yasaklarını aşmadaki kararlılığı, tüm yerel yönetimler için örnek alınması gereken, takdire şayan bir duruş olarak tarihe geçmiştir.

 CHP'li belediyelerin ve başkanların çoğalması dileğimle..

Sen çok yaşa Ali Kemal Deveciler!

 


Bu yazı 163 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans