ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

23.10.2023

KÜME DÜŞME HATTINDA OLAN BALIKESİRSPOR

YazıYorum (Mete Kozdağ)

 

 

      Önceki sezon 3'üncü lige düşen Balıkesirspor için yeni sezonda da işler iyi gitmiyor.

      28 maçlık sezonun dörte biri bitti ve küme düşme hattında olan Balıkesirspor için işler iyi gitmiyor.

      7'nci haftası biten ligde küme düşme hattında olan Balıkesirspor için işler iyi gitmiyor.

      TFF 3. Lig 15 takımlı toplam 4 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanır. TFF 3. Lig'de çift devreli lig müsabakaları sonunda, gruplarında ligi 13., 14. ve 15. bitiren takımlar olmak üzere toplam 12 takım Bölgesel Amatör Lige düşer' diyor.

      Balıkesirspor'a ‘2024 yılında yapılacak yerel seçimler sayesinde' değmesi gereken eller gereğini yaptı ve transfer döneminin son gününün son saatlerinde yaklaşık 3 sezondur kapalı olan transfer tahtası açıldı.

      Eski oyuncular, yeni transferler, sezon başında göreve gelen Teknik Direktör Recep Çetin ve sonrasındaki yeni Teknik Direktör Mehmet Demirtaş 4'lüsü bekleneni veremedi ve küme düşme hattında olan Balıkesirspor 13'üncü sıraya yerleşti.

      Balıkesirspor attığı 3, yediği 9 golle; 1 galibiyet 3 beraberlik ve yenilgi alarak, topladığı 6 puanla, küme düşme hattında.

      Küme düşme hattında olan Balıkesirspor için maçlar öncesindeki değerlendirmelerimi, hatırlayalım ..!

* 1-0 kazandığımız Nevşehir Belediyespor deplasmanı; Balıkesirspor, kendisi gibi yenilenmiş Nevşehir Belediyespor'a yenilmeden gelir.

Balıkesir'de oynanan 0-0'lık 23 Elazığ FK maçı; Maç esnasında tribündekiler ve sahadakiler sakin olmalı çünkü ‘3 puan cepte' havası var'

* 2-0 kaybettiğimiz Muş 1984 Muşspor deplasmanı; Recep Çetin hoca da olmuş ya da solmuş maçı için savunmada kalabalık ve doğru durarak ani ataklarla gol arayacaktır'

Balıkesir'de oynanan 0-0'lık Alanya Kestelspor maçı; Balıkesirspor, ‘ya tutarsa(!) Mehmet dönemi' ilk maçında Alanya Kestelspor'a 2 gol atarsa puan ya da puanlar alır'

* 4-0 kaybettiğimiz Orduspor 1967 A.Ş deplasmanıBalıkesirspor'un yenilmeden dönmesi için 3'üncü bölgenin savunmaya yardım etmesi ve duran toplardan gol/ler bulması gerekecek. Bunları yapamayan/yapmayan Balıkesirspor, ağır bir yenilgi alır'

       7 maçta 6 puan toplayan, en az gol atıp averajı da en kötü takım olarak küme düşme hattında bulunan Balıkesirspor, hızlı bir şekilde takım olmalı.

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan, Balıkesirspor görmek istiyoruz.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.  


Bu yazı 159 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans