ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

16.12.2019

BU SONUÇ KAHVE FALINDA ÇIKMIŞTI

Fal; yazgıyı, şans ve kısmeti anlamak, gelecekte olacakları öğrenmek amacıyla kahve telvesi, iskambil kâğıdı, el ayası, bakla gibi şeylere bakarak anlam çıkarmadır.

      15’inci haftada rakibimiz, aynı zamanda komşumuz olan Akhisarspor’du.Geldiği Süper Lig’e, dönmek istiyordu.
      Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, bir önceki sezondaBüyükşehir Belediye Erzurumspor'u, geçen sezon da Gazişehir Gaziantep'i Süper Lig'e çıkarmış, üst üste 3'üncü şampiyonluğu kazanıp, bir ilki gerçekleştirmeyi amaçlıyordu.
      24 yıl önce 1995 yılında, Balıkesirspor ve Akhisarspor, kardeş kulüp olmuşlardı. Kardeşlik ve tabii ki de profesyonellik, devam ediyordu.
      Komşular bu karşılaşmayı, özel maç gibi görmeliydi. Üç ihtimalli sonucun hangisi olursa olsun, ‘’komşuya bırak, diğerlerine bak‘’demeli ve sonrasında gerçek rakiplerimizle oynayacağımız müsabakalar için hazırlanmalıydı.
      Sıralamada, Balkesin altında olan takımlar kazanırsa en kötü ihtimalle 2 sıra düşerek, 11. sırada maça çıkacaktık ve düşme hattıyla aramızdaki puan farkı, maç öncesinde, 7’den 4’e düşmüş olacaktı.
      Sıralamada,Akhisarspor’un altındaki takımlar kazanırsa, en kötü ihtimalle 4 sıra düşecek olan Akhisarspor, 6. sırada maça çıkacaktı.
      Bizim karşılaşma öncesinde diğer takımların oynadığı 90+uzatma dakikaları sonucunda; Balıkesirspor, 9’uncu sıradan 10’uncu sıraya,  Akhisarspor da 2’nci sıradan 5’inci sıraya inmişti.
      15 Aralık Pazar günü bu sayfadan paylaştığım, maç öncesi kahve falında;
Yukarıda yazdığım en kötü durumlar olursa, profesyonelce oynanan bir karşılaşma seyrederiz, yukarıda yazdığım en kötü durumlar değil de en iyisi olursa, iki takımın birbirlerini üzmeyeceği ‘’komşuya bırak, diğerlerine bak‘’ karşılaşması seyrederiz, çıkmıştı.
      Balıkesirspor - Akhisarspor müsabakası da kahve falı gibi çıktı.
      Komşular pişirdikleri yemeği, birer tabak paylaştı. Balıkesirspor bir sıra çıkarak, 9., Akhisarspor da üç sıra çıkarak, 3. sıraya yerleşti. 
      İstatistikler;
BALKES                      KOMŞU
%43 Topa Sahip Olma %57
12 Gol Girişimi 8
4 İsabetli Şut 5
8 İsabetsiz Şut 3
0 Engellenen Şutlar 2
2 Korner 2
6 Ofsayt 3
      Müsabakada kırmızı kart gören Glumac, doğrusunu yaptı.
      Sarı kart sınırında olan Oğuzhan Çapar, Okan Alkan ve Foxi kart görmedi.
      Galibiyet hasretini 6 maça, gol orucunu 6 haftaya, beraberlik sayımızı 5’e çıkarttık.          
      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan, Balıkesirspor görmek istiyoruz.  
         Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.     

 


Bu yazı 423 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans