ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

24.11.2020

Kendini Bilen-Tanıyan "Trenler Şairi"nden Yeni Kitap!

Yeni bir kitap okuyucuyla buluştu.

Yansız düşünen özgür beyinleri şaşırtabilecek derecede hâlâ bilinen-tanınan bir şair-yazar değil Güntürk Üstün! Oysa geçtiğimiz günlerde, son 6 yıl içerisindeki 9'uncu kitabını [TREN HEVESLİSİ SÖZCÜKLER / Şehir Hatları Yayınları - İzmir (Ekim 2020)] yayımlamayı başarmış deneyimli bir ozan ve köşe yazarı o ve her şeyden önce de, “Trenler Şairi” betimlemesini çoktan hak etmiş katıksız bir edebiyat insanı.

Özenle işlediği konulara doğrudan giren, keşifçi ve yenilikçi yazınsal niteliklere sahip Güntürk Üstün, son yapıtıyla ilgilenen okurları rayseverliğin şiirsel serüvenine ve tren yolculuklarının benzersiz coşkuya sahip atmosferine içtenlikle çağırmaya devam ediyor. 

O, her biri abartısız biçimde minör "magnum opus" özelliğindeki demiryolu şiiri kitaplarından sonuncusunda da, sözcükleri yine âdeta vagondan vagona uçururcasına aktararak hep devinimli ve canlı tutmayı başarıyor. 

Ne demiryolu ne de tren yolculukları bitecek gibi durmuyor Güntürk Üstün'ün büyüleyici şiir evreninde!

Hem demiryolu hem de edebiyat tutkunları; bu şık ve usta işi kitap tam sizlere göre! Baskısı tükenmeden edinip okumanız önerisiyle bugünlük hoşçakalın!











Bu yazı 535 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans