ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

29.12.2019

LAF, SÖZ, AYAK, KAFA

.

23 puanlı Balkesin  sezonun ilk yarısının son maçını, puanla kapatması, ilaç gibi gelecekti. 3 puan alırsa, moral-motivasyonu yükselecek ve en önemlisi Balıkesir Şehri’nin biraz daha uyanması, sağlanacaktı.

      17. haftada rakip, Osmanlıspor’du. Her maça 3 puan almak için çıkıyordu. Sezona Teknik Direktör Mustafa Dalcı’yla başladı. 13. hafta sonrasında, İsmet Taşdemir’e teslim edildi. İsmet hoca, önceki sezonlarda bu ligin takımlarından olan, Ümraniyespor’u ve Altay’ı da çalıştırmıştı. İki takımda toplam 32 müsabakaya çıkmış ve ortalaması 1,80’di.

      İsmet hoca, futbolculuk döneminde ön libero oyuncusuydu. Çalıştırdığı takımlarda, gole dönük futbolu tercih ediyordu.

      Silinen 3 puanı vardı ve ligde 13 puanla 15. sırada bulunuyordu. 16 hafta sonrasında 4 galibiyeti 3 beraberliği ve 9 yenilgisi vardı. Deplasman karnesinde  beraberliği yoktu sadece 1 galibiyeti bulunuyordu, onu da Menemenspor karşısında almıştı. 17 gol atıp, kalesinde 25 gol görmüştü. Son 7 karşılaşmadan bu yana, galibiyet hasreti vardı.      

      Balıkesirspor-Osmanlıspor karşılaşmasının ilk yarısında ‘’atamayana atarlar’’ sözü gerçekleşti.

      Osmanlıspor oyunu kendi sahasında kabul ederek başlasa da kaptığı ve kalecisinin hızlı oyuna soktuğu toplarla, gol aradı. 20. dakikadan sonra vites yükseltti ve kenarları iyi kullandı. Baskıdan, boşa kaçarak kurtuldu. Görerek oynadı, alan savunması yaptı. Mehmet Yiğit, defansı iyi yönetti ve adam kaçırmadı

      Balıkesirspor geriden attığı toplarla, rakip ceza sahasının içine girdi ve de karambol yarattı ama top bir türlü oyuncularımızın ayağına ve kafasına gelmedi. Meşin yuvarlağa; laf, söz geçiremedik. Mrsıc ve Otoo haricinde, pres yapan yoktu. Doğa ve Batuhan’dan biri hep savunmada kaldı. Malle ve Hodzıc 20. dakikadan sonra, oynamaya başladı ve takımı ileride tuttu. Maçın hakemi ilk yarıda iyi bir yönetim gösterdi ama son dakikada Otoo’ya yapılan faulü göremedi. Bu pozisyonu yardımcı hakem net gördü, ikaz etmedi. 45. dakikada falso alan top, Mertan’ın dokunuşuyla kalemize gol oldu.0-1

      İkinci yarıya Balkes önde basarak, Osmanlıspor’da takım boyunu kısaltarak başladı. İki takımda orta sahaları kullanmadı. 1 ve 3. bölgeyi takviye ederek hem savunma yaptı, hem de gol aradı. Balkes, hızlı ama telaşlıydı. Osmanlıspor ise sakindi ve ne yaptığını biliyordu. Takımların 61 ve 66. dakikalarda gördüğü kartlar, oyunu daha da hızlandırdı. Savunmamız, rakibi zor durdurdu. Doğa ve Malle,  baskıya karşılık verince Mrsıc, yeniden boş alanlar buldu. 87. dakikada gelen penaltı bunun sonucuydu, 1-1. Oyuna giren Anıl’la, Mrsıc arasındaki diyalog, dikkatinizi çekmiş olması lazım. Hatta uzatmalarda kullanılan frikik öncesinde Vukoviç kalesinden gelerek, bu ikiliyi üçledi ve diyalog sonrasında atışı, Anıl kullandı. 

      Sahadaki mücadeleye ve pozisyonlara baktığımızda;1-1’lik skor için, ‘’meşin yuvarlağa; laf, söz geçiremedik ve ayak, kafa vuramadık’’ başlığını atmam, doğru olacaktır.

      Giresunspor maçından sonra 2. penaltımızı da gole çevirdik.

      Foxi. bu haftada kadroda yoktu. Bakalım bu durum, ne olacak?

      Adanaspor maçı sonrasındaki 4 haftada, sahamızda galibiyet yani 3 puan alamadık.

      Son cümlem. Balıkesir AK Parti İl Başkanı Sayın Ekrem Başaran, Balıkesir Kızılay Şube Başkanı Sayın Şükrü Güneş ve Sayın Osman Çakçak; Sizlerde Allah korkusu yok mu? Balıkesirspor benzinlik projesinde yaptıklarınız için beddua almaktasınız.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar. 

 

 

Ek alanı


Bu yazı 407 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans