ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Erdek’te sembolik deniz temizliği

HABER: ÖNDER BALIKÇI

Bandırma Rotary Kulübü, “farkındalık” çalışması yaptı


Bandırma Rotary Kulübü, Erdek Belediyesi ve Erdek Dalış Kulübü'nün desteğiyle Erdek limanında, çay bahçelerinin önünde deniz dibi temizliği yaptı.
9 kişinin katıldığı temizliğin sonunda, denizden çıkarılan atıklar arasında otomobil lastikleri, demirler, sandalyeler, masalar, şişeler, halılar vb. dikkati çekti.
Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Serhat Akkaya, kulüp olarak dört yıldan beri bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu çalışmamız, Volkan Oğuz'un başkanlığı döneminde yaşama geçirildi. Denizlerimizin temiz tutulması konusunda farkındalık projesini sürdürüyoruz. Tabii ki, bu bölgenin tümünü temizlemek mümkün değil. Herkes, kendi çöpüne sahip çıkarsa her yerin temiz olacağı düşüncesiyle 4 yıldır bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmayı gelenekselleştirerek sürdürüyoruz” dedi.
Rotary Kulübü'nün etkinliğinde aynı zamanda kulübün üyesi olan Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz'ün yanı sıra Ankara Gazi Üniversitesi
İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi ve Ankara Rotary Kulübü üyesi Prof. Dr. Metin Kamil Ercan ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İİBF Maliye Bölümü Öğretim
Üyesi Prof. Dr. Niyazi Özker de hazır bulundu.
Etkinlik için hazırlanan afişte ise “Suyu kirletmek, hayatı tüketmektir. Denizlerimizi temiz tutalım. Haydi, sen de harekete geç! Çok geç olmadan!” denildi.(www.yenihabergazetesi.net)



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans