ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TERMAL UYGULAMA OTELİ YAPIM İŞİ İHALESİ 15 OCAK’TA

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur; Bigadiç'te yapılacak olan Termal Uygulama Oteli'nin Yapım İşi İhalesinin 15 Ocak tarihinde gerçekleşeceğini açıkladı. Termal Uygulama Oteli ile ilgili tüm süreçleri adım adım takip ettiğini ifade eden Milletvekili Uygur, “Bu önemli projenin en hızlı şekilde tamamlanarak hizmete girmesi için gayret ediyoruz” dedi. 


Milletvekili Uygur yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Termal Uygulama Oteli'nin Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Özer ile yaptığımız görüşmeler ve talebimiz sonucu ödeneği çıkmış ve projesi de tamamlanmıştı. Yapım İşi İhalesi de Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı tarafından 15 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Biz en hızlı şekilde ihalenin sonuçlanarak yapımına başlanması ve bu değerli projenin Balıkesir'e ve ülkemize kazandırılmasını istiyoruz. Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bağlı olarak açılacak olan Termal Uygulama Oteli bölgemizin yanı sıra ülkemizin turizm potansiyeline büyük katkı sağlayacak.”


Milletvekili Uygur, Termal Uygulama Oteli'nin çok geniş kapsamlı bir proje olarak düşünüldüğünü bölgenin turizmine, eğitimine ve istihdamına hizmet edecek bir proje olduğunu söyledi. Uygur sözlerine şöyle devam etti; “Termal Uygulama Oteli'miz Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından; Bigadiç'te yapımı devam eden Millet Bahçesi mevkiinde Belediyemize ait olan arsaya yapılacak. Projenin en hızlı şekilde yapımının tamamlanıp hizmete sunulması için tüm aşamalarını adım adım takip ediyorum. Termal Uygulama Oteli 10 bin metrekare alan içerisinde son derece kapsamlı bir Otel olacak. İçerisinde kongre amaçlı salonlar, termal alanlar, sosyal tesisler, termal ve yarı olimpik yüzme havuzu bulunacaktır. 150 yatak kapasiteli Uygulama Otelinde, büyük çapta ve ulusal düzeyde etkinliklerin yapılabilmesi için 700 kişilik çok amaçlı salon ve 200 kişilik toplantı salonları yer alacak. Termal alanların içerisinde, Türk Hamamı, Fin Hamamı bulunurken, birçok spor etkinliğinin yapılmasına imkan verecek spor alanları yer alacak. Yetişkin ve çocuk havuzları da yine tesisin içinde yer alacak.” 


Milletvekili Uygur, 15 Ocak tarihinde Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nda gerçekleşecek olan Yapım İşi İhalesinin hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini ifade etti. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans