ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BAŞARAN YENİDEN BAŞKAN

Ak Parti'nin 7. İl Kongresinde İl Başkanı Ekrem Başaran tek aday olarak girdiği seçimlerde güven tazeledi. Başaran, “Bu kadrolarla hak bildiğimiz yolda Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başta Balıkesir'imize, milletimize ve ülkemize hizmet etmek gayesiyle gece gündüz çalışacağız. 2020 yılının yaşattığı tüm olumsuzluklara rağmen büyük umutlarla girdiğimiz 2021 yılını yepyeni bir şahlanış yılına dönüştürmenin gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Ak Parti'nin 7. İl Kongresi Kurtdereli Spor Salonu'nda partililerin katılımıyla coşkuyla yapıldı. Seçimlere tek aday olarak giren Ekrem Başaran delegelerin oylarıyla güven tazeledi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da kongreye canlı bağlanarak partililere seslendi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir, MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Büyük Birlik Partisi İl Başkanım Zeki Uçar, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı kongrede konuşan İl Başkanı Ekrem Başaran, yeni seçilen yönetimle 2023 seçimleri için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

“2021 ŞAHLANIŞ YILI OLACAK”

Başaran, “6 Aralık 2019 Cuma günü Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı vazifesine atandım. O günden bu güne kadar yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber tüm gücümüzle bu makamın bu vazifenin gereklerini bihakkın yapmaya çalıştık. Tabii 2020 yılı maalesef ülkemiz ve insanlık için sıkıntılı bir yıl oldu. Ülkemizde Van Aksaray çığ felaketi, İdlip şehitlerimiz, Elazığ, Malatya, İzmir depremleri, Giresun, Bursa, İzmir sel felaketleri ve tabii ki tüm insanlığı kasıp kavuran korona virüs pandemi felaketi sosyal, ekonomik, siyasi, ticari her türlü faaliyeti olumsuz etkiledi. Bu dönemde canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza da teşekkürlerimizi arz ediyorum. 2020 yılının yaşattığı tüm olumsuzluklara rağmen büyük umutlarla girdiğimiz 2021 yılını yepyeni bir şahlanış yılına dönüştürmenin gayreti içerisindeyiz.” dedi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Başaran sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tabii ki Ak Partimizi 2023 seçimlerine taşıyacak kadroları geniş istişarelerle oluşturduk. Gerek atanan yönetim kurulu için, gerekse şimdi kongrede seçilecek yönetim kurulu üyeliği için dava arkadaşlarımızın gösterdiği teveccühe, çalışma isteğine ekip arkadaşı olma gayretlerine çok teşekkür ediyorum. Şimdi bu kadrolarla hak bildiğimiz yolda Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başta Balıkesir'imize, milletimize ve ülkemize hizmet etmek gayesiyle gece gündüz çalışacağız. Özellikle öznesi Balıkesir olan her konunun tarafı ve takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

 

“155 BİN ÜYEYE ULAŞTIK”

Balıkesir Ak Parti ailemiz 2002-2003 yıllarında 14 bin 510 üyesi varken, bugün 155 bine ulaştı. Sadece 2020 yılının son 4 ayında 10 bin yeni üye yaptık. Bugün siyasetin sahibi olan milletimizle, güçlü kadrolarımızla 2023, 2053 ve 2071 seçimlerine ve hedeflerine yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz inşallah. İşte bizim böyle birlik ve beraberlikle, bu heyecanla çalışacak teşkilatımız var. Bu muhteşem tablo karşısında Rabbime hamd ediyorum, sizlere de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Ak Parti'de Ekrem Başaran başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Abdullah Altıntaş, Ahmet Acaroğulları, Ali Kama, Bekir Yurttekin, Bülent Yıldız, Cüneyt Ermişler, Cüneyt Kaba, Çağrı Yılmaz, Edip Eşref Esen, Ekrem İnce, Emine Aslanboğa, Emine Ergün Erol, Emre Yeşilağaç, Erdem Eryılmaz, Erol Çetin, Fatih Güngör, Gonca Erdem, Gülşah Bayazit, Hakan Aka, Havva Çelik, Haydar Aydın, Hülya Ayyıldız, Hüseyin İlhan, Hüseyin Murat Uysal, İshak Babaç, Kumru Yıldız Işık, Mehmet Akif Kaynakoğlu, Mehmet Aydemir, Mehmet Barış, Mehmet Fatih Beyoğlu,, Mehmet Fatih Ünlü, Muhammet Sadık Ünal, Mustafa Çanakçı, Mücahit Genç, Nail Bakioğlu, Naim Bostan, Nuri Çakmak, Nuri Kaya, Nurten Arslan, Recep Kalafat, Ruhşan Genç, Semra Akyüz, Seyit Alper Kaya, Sezai Doğan, Şevket Demiraslan, Tayfun Deniz, Türkan Özcan, Vahdettin Çiftçi, Yusuf Erarslan.

İL DİSİPLİN KURULU

Hasan Demiraslan, Kemal Büyükakın, Hasan Saraç, Ali Davran, Cengiz Yücel Özek.

İL PARTİ İÇİ DEMOKRASİ HAKEM KURULU

Musa Yılmaz, Zekai Kafaoğlu, Ahmet Sağlam.

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ

Ekrem Başaran, Meral Cengiz, Muhammed Zahid Bayram, Yücel Yılmaz, Ayşe Tülay Ertük, Ebru Habib, Şuay Nilhan, Mesut Özdemir, Alperen Bozdağ, Kasım Bostan, Yusuf Hocaoğlu, Dinçer Orkan, Ömer Munis, Hasan Avcı, Mehmet Doğan, Ekrem Umutlu, Merve İncük İşgüden, Ali Gür, Namık Kemal Gedikoğlu.   Mahmut ACARÖZ (HABERCİ)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans