ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

19. Haftada Balıkesir Bşb. - Finalspor Karşı Karşıya

Türkiye Basketbol Ligi 19.haftasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor takımı,Bursa temsilcisi Finalspor ile Naim Süleymanoğlu Spor Salonu'nda karşı karşıya geliyor.

Arda Vekiloğlu yönetiminde hızlı yükselişini sürdüren yeşil-mavililer evinde oynadığı son 2 maçın 2 sini de kazanarak yakaladığı yükselişi Bursa'da da ivme kaybetmeden devam ettirmek istiyor. Balıkesir Bşb'nin 18 maçlık karnesinde ligin 4. sırasında 11 galibiyet 7 mağlubiyet ile yer alırken, Finalspor ise 7 galibiyet 11 mağlubiyet ile ligde 12. sırada yer alıyor.

Temsilcimizde Finalspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Berkay Genç “ Evimizde kazandığımız 2 galibiyet ile üstümüzdeki ölü toprağından kurtulduğumuza inanıyorum. Her maçın önemi bizim için büyük. Sıkı çalışıyoruz ve hedefimiz olana sonuna kadar odaklanmış durumdayız. Finalspor maçını da kazanıp bundan sonra sıfır kayıpla şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz.” şeklinde yorumladı.

Bu maç için en önemli detaylardan biri de TRTSpor 2 ekranlarında TV yayını kalitesinde maçı evinizden canlı olarak takip edebilecek olmanız. TRT tecrübesi ile Türkiye Basketbol Ligi'nin heyecanının buluşmasında emeği geçen Basketbol Federasyonu'na bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Tüm basketbolseverleri 19.02.2021 Cuma günü saat 18.00'da ekranları başına davet ediyoruz.(www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans