ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA'DAN AK PARTİ'YE TRANSFER

Deva Partisi Altıeylül Meclis Üyesi Murat Adısanoğlu ve Deva Partisi Balıkesir İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Murat  Karacan partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. Murat Adısanoğlu'na rozetini Ak Parti Milletvekili Av. Adil Çelik, Murat Karacan'a da rozetini İl Başkanı Ekrem Başaran taktı. Ak Parti İl Başkanlığı'ndaki programa Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'da katıldı.

Murat Adısanoğlu, AK Parti'den Altıeylül Belediye Meclis Üyesi seçilmiş, daha sonra DEVA Partisi'ne geçmişti. Adısanoğlu, DEVA'nın kurucuları arasında yer alan Büyükşehir eski Belediye Başkanı Edip Uğur'a yakınlığıyla da biliniyor.

Murat Karacan ise CHP İl kongresi sürecinde İl Başkan Adayı olacağını açıklamış, ancak partiye üye bile olmamıştı. DEVA'da yönetim kadrosuna giren Karacan şimdi de AK Parti rozeti taktı.

BAŞARAN: PARTİMİZİ BÖLMEYİ ASLA BAŞARAMAYACAKLAR

Murat Karacan'a AK Parti rozetini takan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran: “Küresel bir proje olan Deva Partisi'nin, ülke siyasetinde üstlendiği misyon tamamen ayrılıkçı, ayrımcı ve intikam duygusunun dışa vurumudur. AK Parti kurulduğu gün nasıl milletine umut olduysa, bugün de umudun partisidir. AK Parti, ülke genelinde tek başına 11 milyon üyesi olan büyük bir ailedir ve bu aileyi bölmeye kimsenin gücü yetmez” dedi.

BAŞARAN:  AK PARTİ'MİZ HEDEFLERİNE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEKTEDİR

Başaran: “Hiçbir proje bizi yolumuzdan ayıramayacaktır, AK Parti'miz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürümektedir” dedi.

AK PARTİ ROZETİNİ ADİL ÇELİK TAKTI

Deva Partisi Altıeylül Meclis Üyesi Murat Adısanoğlu'nun rozetini, Milletvekili Av.Adil Çelik taktı.

ÇELİK: DEVA, PROJE VE İNTİKAM PARTİSİDİR

Çelik: “Deva, proje ve intikam partisidir. Bu millete verecek hiçbir şeyi yoktur” dedi.

ÇELİK: DEVA ERİMEYE DEVAM EDECEK...

Çelik: “Tek amacı AK Parti'yi bölmek olan Deva Partisi erimeye devam edecektir. Bunu önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz” dedi.

ÇELİK: MİLLETE DAİR DERDİ OLAN HERKESİ AK PARTİ'DE SİYASET YAPMAYA DAVET EDİYORUM

“Yuvaya dönen Murat Adısanoğlu ve AK Parti'ye katılan Murat Karacan kardeşlerimize hoşgeldiniz diyorum. Millete dair derdi olan herkesi AK Parti'de siyaset yapmaya davet ediyorum” dedi. (www.yenihabergazetesi.net)

 

 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans