ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BASİAD’da Gündem ''Sürdürülebilir Kalkınma ve Çevrenin Korunması''

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği 12 Temmuz 2021 tarihinde yaptığı toplantı ile “Sürdürülebilir Kalkınma” ve “Çevrenin Korunması” konusunda çalışmalar yapmanın BASİAD Tüzüğünde yer alması için çalışmaları başlatmayı kararlaştırdı.

Toplantıda bir konuşma yapan BASİAD Başkanı Ümit Baysal, “Sürdürülebilir kalkınma ve çevrenin korunması Tüzüğümüzde yer alan temel konulardan biri olmalıdır. Ekonomik faaliyetlerin çevresel kaygıları dikkate alan bir anlayışla sürdürülmesi BASİAD'ın öncelikli çalışma prensiplerinden biri olmuştur. Bu bağlamda, Balıkesir iş dünyası olarak önemli bir rol üstlendiğimize inanıyoruz. “ dedi.
Toplantıda konuşan BASİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Savaş: ” İklim değişikliğinden en fazla etkilenen bölgelerden birinde yer alan ülkemiz için yeşil dönüşüm bir tercih değil, bir gerekliliktir.
Bu anlayışla, iklim değişikliği ile mücadele konusunu tüm çalışmalarımızda önceliklendiriyoruz. Stratejik önceliklerimizden biri olarak belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmak için ulusal ve uluslararası tüm paydaşlarımızın çabalarına ve yapıcı katkılarına önem veriyoruz.” Dedi.
Toplantı sonrasında
1. Sürdürülebilir Kalkınma ve Balıkesir'deki seyri
2. Çevrenin Korunması
3. Balıkesir'in Marmara ve Ege Denizleri sahil bandı ve deniz ekosistemlerinin takibi
4. Döngüsel ekonomi alanındaki çalışma konularının BASİAD Tüzüğünde yer almasına yönelik çalışmaların başlatılmasına ve bu konularda araştırmalar ile faaliyetlerde bulunulmasına karar verildi. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans