ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA BALIKESİR, MANYAS’TA YENİ BAŞKANI TANITTI

Demokrasi ve Atılım Partisi Balıkesir Teşkilatı, yeni atanan Manyas İlçe Başkanı Mahmut Karakış'ı Manyas'ta vatandaşlarla bir araya getirdi. DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir ve beraberindeki DEVA Heyeti, İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam etti.

Daha önce Genel Başkan Ali Babacan'ı da Manyas'ta ağırlayan Teşkilat mensupları kalabalık bir heyetle İl Başkanı ve İl Yöneticilerini ağırladılar. Heyette İl Başkanı Kemal Aydemir'e Manyas İlce Koordinatörü ve ayni zamanda İl doğa hakları ve çevre çalışmaları Başkanı Çağatay Kömürcü, İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Volkan Kör, İl Sekreteri Mehmet Ergül eşlik ettiler.


DEVA Partisi Heyeti ilk olarak İlçe Teşkilat Binasını ziyaret etti. Kısa bir durum değerlendirmesi yapan Aydemir ve ekibi, sonrasında sırasıyla; Çarşı Mahallesi Muhtarı Seyhan Akdemir ve İyi Parti İlce Başkanı Özcan Bicer'e konuk oldu.Daha sonra çarşı esnafı ile bir araya gelen DEVA Partililer, çiçeği burnunda İlçe Başkanı Mahmut Karakış ve İl Başkanı Kemal Aydemir'e gösterilen ilgi karşısında mutluluklarını ifade ettiler.

Manyas İlçe Başkanı Mahmut Karakış duygularını şu şekilde ifade etti:

‘' İçerisinde bulunduğum ve aktif olarak görev aldığım DEVA Partisi Manyas Teşkilatının vizyonunu daha da ileriye götürmek üzere, değerli İl Başkanım Kemal Aydemir ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin tavsiyeleri, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin taktirleri ile  DEVA Partimizin Manyas İlçe Başkanı olarak atanmamın hemen akabinde İl Başkanımızı Manyas'ımızda ağırlamaktan kıvanç duyuyoruz. Kendisi sağ olsun bizlere güvendiler ve teşkilatı bizlere emanet ettiler. DEVA Partisi bir kadro hareketidir. Kimse kusura bakmasın, Manyas Teşkilatımız çok güçlü ve çok etkili bir teşkilattır. Hepsi birbirinden kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarım, komisyon üyesi kardeşlerim ve DEVA Gönüllüsü vatandaşlarımız ile birlikte Manyas'ta yapılmayanı yapmaya, talibiz. Bizler Manyas'a hak ettiği değerleri kazandıracağız. Allah nasip kısmet ederse seçim sattı mahalline girdiğimiz andan itibaren hiç durmadan çalışacak başta doğalgaz problemi olmak üzere Manyas'ın yereldeki bütün sıkıntılarına DEVA olacağız. Vatandaşlarımıza bizlere güvenmeye DEVAm etsinler.''


Hemen sonrasında görüşlerine başvurduğumuz İl Başkanı Kemal Aydemir ise şu ifadelere yer verdi:

‘' Biliyorsunuz Manyas'ta ilkleri gerçekleştiren yegane parti DEVA Partisi olmuştur. Geçtiğimiz aylarda Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ı Manyaslılarla buluşturmuştuk. Görüyorum ki Manyas Ali Bey ve arkadaşlarını çok seviyor ve teveccüh gösteriyorlar. Yeni göreve gelen Mahmut Başkanımız da sağ olsun devamlı sahada vatandaşlarımız ile bir arada. Bir defa ekibi çok kuvvetli ve iştiyaklı. Biz Manyas Teşkilatlarımıza son derece güveniyoruz. Çalışmalarını her geçen gün ivmelendirerek arttırıyorlar. Tabi bizler de bu durumdan çok memnun oluyoruz. Allah aşklarını şevklerini arttırsın. Biz Manyas'ı yönetmeye, biz Balıkesir'i yönetmeye ve en nihayetinde biz TÜRKİYE'yi yönetmeye talibiz. Bunu gerçekleştirecek insan kaynağımız da var liyakatimiz de var, kudretimiz de var. Allah nasip kısmet ederse ilk seçimden tezi yok emaneti devralacağız ve vatandaşlarımızın yüzlerini güldüreceğiz. Çözümün adresi DEVA partisidir.'' (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans