ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göçmez, BGC’nin konuğu

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, “Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'nin(BGC) konuğu oldu. Cemiyete, Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özel Aydın ile birlikte gelerek Bandırmaspor ile ilgili çeşitli soruları yanıtlayan Göçmez, “Ziraat Türkiye Kupası altıncı turunda rakip olarak Fenerbahçe, Beşiktaş veya Trabzonspor'u istiyoruz. Bize artık bu takımlar yakışır. Hem de Bandırmaspor'umuz için güzel bir anı olur” dedi.

Bandırma Stadı'nın iyileştirilmesi ve ışıklandırılması için girişimlerinin sürdüğünü belirten Göçmez, “Eğer stadımızın ışıklandırılması olsa ve rüzgar bulunmasa en kötü ihtimalle 9 puan fazlamız olurdu” diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Gürsel ve ekibinden çok memnun olduğunu vurgulayan Başkan Onur Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu:

“Mustafa Gürsel ile anlaşmadan önce dokuz antrenörle görüştüm. Mustafa Gürsel, üç saatlik görüşmemiz sırasında beni en çok etkileyen teknik adam oldu. Çok iyi bir hocanın yanında uzun yıllar çalışmıştı. Hedefleri vardı. Çok etkilendim. Hedefleri olan insanları severim. Nitekim Mustafa Gürsel ve teknik hedefinden şu ana dek çok mutluyum.”

Ana hedeflerinin hiç ezilmeyen, maç boyunca mücadeleden hiç vazgeçmeyen ve hayranlıkla izlenen bir takım yaratmak olduğuna işaret eden Göçmez, şunları söyledi:

“Bugün takımımızı herkes hayranlıkla izliyor ve takdir ediyor. Ancak daha bir şey başarmadık. Yol, varılacak hedeften daha zor ve önemlidir. Biz hâlâ yolumuzu sürdürüyoruz. Hedefe varmak için yoldayız.”

15 MİLYON BORÇ ÖDEDİK

Geçmiş dönemlerden kalan 10 milyon dolayında borcu ödediklerini vurgulayan Göçmez, şunları aktardı:

“Yılda, naklen yayınlarımızdan 10 milyon 800 bin lira ciromuz var. Otoparklardan ise yaklaşık 4 milyonluk bir gelirimiz bulunuyor. Futbolcularımızın maliyeti 25 milyon. Bu yılki takımımızın toplam maliyeti 35-40 milyon civarında.  Kulübü 25-30 milyon borçla almıştık. Sezon sonunda da aşağı yukarı bu civarda borcumuz olur. Ama bu sezon Bandırmaspor'un marka değerinin çok arttığını herkes görüyor.”

TRANSFER YAPACAĞIZ

Kadrolarını üç yeni futbolcuyla takviye edeceklerini belirten Göçmez, “Kadromuza bir stoper, bir kaleci ve iki kanatta da oynayabilecek bir kanat oyuncusu almak istiyoruz” diye konuştu.

KULÜBÜN SAHİBİ SEYİRCİMİZ

Bandırmaspor Kulübü'nün gerçek sahibinin Bandırmaspor seyircisinin olduğunun altını çizen Göçmez, “Takımımızın maçlarında özellikle her iki yandaki kapalı tribün seyircimizin çok büyük katkısı var. Onların baskısıyla bazı maçları daha iyi çözüyor ve kazanıyoruz” dedi.

EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜ İKİ MAÇ

Bu sezon en çok üzüldüğü iki maçın, Bandırma'da kaybedilen MKE Ankaragücü ve Ankara'da, son dakika golüyle üç puanı bıraktıkları Keçiörengücü karşılaşması olduğuna işaret eden Göçmez, “Ancak futbolun içinde böyle işler oluyor” değerlendirmesinde bulundu.

BORDO-KUTU'DAN MEMNUNUZ

Bordo-beyazlı takımın forma ve diğer ürünlerinin satıldığı, eski iskelede açılan bordo-kutu merkezinden memnun olduklarını, aylık cirosunun 50-60 bin lirayı bulduğunu belirten Göçmez, “Bu bordo-kutulardan Bandırma'nın 2-3 yerine daha kuracağız” diye konuştu.

Göçmez, Bandırmaspor Kulübü'nün anonim şirket olmasının yararlı olup olmayacağı şeklindeki bir soruyu da, “Ben yararlı olmayacağına inanıyorum. Ben görevdeyken böyle bir karar vermem.” dedi.

Bandırmaspor için hayal ve hedeflerin hiç bitmemesi gerektiğine işaret eden Başkan Onur Göçmez, şunları söyledi:

“Bandırmaspor'a kalıcı gelir kaynakları yaratmaya çalışıyoruz. Borçsuz bir kulüp yaratmak ana hedeflerimizin başlarında geliyor. Büyük düşünürsek, Avrupa'da oynamak hedefi neden olmasın? Tabii ki Bandırmaspor'u seven herkesin desteğine ihtiyacımız var.”

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'nde, “Bandırma Manşet” aracılığıyla yapılan canlı yayının ardından Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez'e, özel olarak işlenmiş bir Atatürk portresi, gazeteci-yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen'in kaleme aldığı kitaplar armağan edildi.

(ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans