ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BANDIRMA'DA EMEKÇİLER MEYDANI DOLDURDU

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” Bandırma'da da kutlandı. İDO meydanında toplanan “Bandırma Emek Platformu” bileşenleri, yürüyerek ve slogan atarak Cumhuriyet alanına geldiler. 

Burada ilk konuşmayı DİSK Şube Sekreteri ve dönem sözcüsü Serkan Ünlü yaptı. Ardından KESK ve Emekçi Kadın Platformu adına İpek Çetinkuş ve Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İlyas Satırlı konuştular.


Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, ülkemizin içinde bulunduğu ciddi ekonomik krizin herkesin cebini yaktığına dikkati çekerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çok yüksek enflasyonu göz önüne alarak belediyemizde çalışan işçilerimize enflasyonun üzerinde ücret vermeye çalışıyoruz ama her geçen gün artan enflasyon, emekçileri ezmeye devam ediyor. Sadece bizim, işçimizi düşünmemiz yetmiyor. İşçiyi enflasyona ezdirmemek bir hükümet politikası olmalı. Bandırma, 40 ilden büyük, güzel bir kent. Adaletli bir şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonra da sizlerin haklarını savunmak için alanlarda olacağız.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da konuşmasında, meydanı dolduran emekçilere şöyle seslendi:

“19-20 yıldır bu ülkeyi yöneten beceriksiz iktidardan kurtulmak için çok az kaldı. Bu iktidara, önümüzdeki seçimde dayanışma ve örgütlü mücadelemizle sandıkta son vereceğiz. Böylece AK Parti iktidarını gönderip, ülkemizi güzel günlerle buluşturacağız.”

(ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans