ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BURHANİYE KADIN BASKETBOL İLK MAÇINDA FARK ATTI

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı 2022-2023 sezonunun ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 76-40 mağlup ederek sezona güzel bir başlangıç yaptı. 


Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı 2022-2023 sezonunun ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u evinde ağırladı. Burhaniye Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen müsabakanın ilk düdüğüyle birlikte baskılı bir oyun kuran Burhaniye Belediyespor takımı ilk yarıyı 33-27 skorla önde tamamladı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan ve rakibe atak şansı tanımayan Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maçın son düdüğüyle galibiyet sevincini yaşadı. 76-40 gibi açık ara bir skorla güçlü rakibi İzmir Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek sezonun ilk karşılaşmasını galibiyetle tamamlayan Burhaniye Belediyespor'u stadı dolduran taraftarları da yalnız bırakmadı .



Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginin iddialı takımları arasında gösterilen Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı yeni transferleriyle hedefini şampiyonluk olarak belirleyerek ilk maçında da bunu kanıtlamayı başardı.



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans