ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

AK PARTİ KURMAYLARI GAZETECİLER CEMİYETİ'NDE

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, milletin içinden milletin talep ve beklentilerinden doğan bir dava hareketi olarak sivil toplumla birlikte Türkiye yüzyılını şekillendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, beraberinde Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.




BGC Başkanı Ramazan Demir'in mesleki konuları aktararak çözümü noktasında desteğini talep ettiği Belgin Uygur, "Hakikati arayan gazetecilere ülkemiz demokrasisinin her zamankinden daha çok ihtiyacı var. İlkeli gazetecilerin sorunların çözümüne destek olmayı sürdüreceğiz" dedi.


GAZETECİLİĞE İTİBARINI KAZANDIRMAK İÇİN YEREL YÖNETİCİLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunan Demir, “Balıkesirli milletvekillerimizden beklentimiz yüksek. İstanbul ve İzmir koridorunda yükselişini sürdüren kentimiz, bundan sonra da büyümeye ve gelişmeye devam edecektir. Türkiye'nin parlayan yıldızı olarak gördüğümüz kentimiz için çalışacak milletvekillerimizin yanında yer almayı sürdüreceğiz. Bunu hem mesleki hem de vatani bir görev olarak görüyoruz.” diye konuştu.
Demir, güçlü bir demokrasinin vazgeçilmez kaynakları arasındaki gazeteciliğin kaybolan itibarını kazandırma noktasında verdikleri mücadeleye yerel yönetimler başta olmak üzere siyasiler, bürokratlar ve iş dünyasından daha duyarlı olmalarını beklediklerini söyledi.



BASIN MÜZESİNDE TARİHE NOSTALJİK YOLCULUK

BGC Basın Müzesi'ni gezerek burada sergilenen materyaller hakkında bilgilendirilen AK Parti heyeti, Türk Basının dünden bugüne gelişimi sürecine nostaljik bir yolculuk yaptı.  Müzeyi, Balıkesir'in kültür yaşamına kazandırılmasından duydukları memnuniyeti Gazetecileri Cemiyeti yönetimiyle paylaştı.
Ziyarette, BGC Başkan vekilimiz Doğan Alparslan, 2. Başkan Hilmi Aykut Konya ile yönetim kurulu üyelerimiz Ömer Kantarlıoğlu, Hasan Cengiz Güneş ile H. Hilmi Duyar da hazır bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur'a, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Diker, Karesi İlçe Başkanı  Yusuf Hocaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özsoy, Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis, Kadın Kolları Başkanı Süreyya Septel eşlik etti. 
 

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans