ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

METİN TUNÇER YENİDEN BAŞKAN YARDIMCISI

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, önceki dönem belediye başkanı Selman Hasan Arslan'ın görevden aldığı Metin Tunçer'i yeniden Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ikinci yardımcısı olarak Metin Tunçer‘i belirledi.31 Mart'ta belediye başkanı seçilen ve yakın arkadaşı Cavit Cebeci‘yi belediye başkan yardımcısı olarak belirleyen Başkan Ertaş,  4 aydır yeni bir atama yapmamıştı. Ertaş, bir önceki belediye başkanı Selman Hasan Arslan‘ın önce istifasını istediği, istifa etmeyince görevden aldığı Metin Tunçer'i belediye başkan yardımcısı olarak atadı.

Metin Tunçer, Edremit Belediyesi'nde Kamil Saka ve Selman Hasan Arslan döneminde, 2017 ve 2022 yılları arasında Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Tunçer'i yeniden aynı göreve getirerek, belediye çalışmalarında hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı.

 

“KENTİMİZ VE BELEDİYEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Başkan Ertaş, Edremit halkına karşı sorumluluklarını yerine getirmek için hızlı bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Güzel Edremit'imizde sorunların çözümü ve yeni hizmetlerin sunulması için meclis üyelerimiz ve çalışma ekibimizle birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Daha önce de aynı dönemde birlikte görev yaptığımız Metin Tunçer arkadaşımızla, yine Başkan Yardımcısı olarak bir arada çalışmaya devam edeceğiz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Kentimiz ve belediyemiz için hayırlı olsun” dedi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans